Νέο άλμπουμ και animated σειρά από τους Tenacious D

Στο "Post-Apocalypto" συμμετέχει ο Dave Grohl

05/09/2018 @ 10:56

Οι Tenacious D, το ντουέτο αποτελούμενο από τον Jack Black και τον Kyle Gass ετοιμάζει την επιστροφή του στη δισκογραφία, έχοντας στο πλευρό του τον Dave Grohl, στα ντραμς.

Το "Post-Apocalypto" αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου σε παραγωγή του John Spiker, ακολουθώντας το "Rize Of The Fenix" (2012).

Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

«Το "Post-Apocalypto" βρίσκει τους Tenacious D σε ένα κόσμο που έχει καταστραφεί μετά από ρίψη ατομικής βόμβας. Οι δυο μουσικοί επιβιώνουν με κινηματογραφικό τρόπο –μπαίνοντας σε ένα από τα κλασικά άφθαρτα ψυγεία της δεκαετίας του ’50- και έρχονται αντιμέτωποι με τις νέες μορφές κακού που έχουν ξεπηδήσει από την καταστροφή. Οι Tenacious D αναλαμβάνουν για ακόμη μια φορά να σώσουν τον κόσμο».

Τα τραγούδια της νέας δουλειάς εξιστορούν, μεταξύ άλλων, ένα ταξίδι σε μηχανή του χρόνου, μια επίσκεψη στον Λευκό Οίκο, μια περιπέτεια στο διάστημα κτλ.

Παράλληλα το συγκρότημα αναμένεται να δημοσιοποιήσει μέσω του καναλιού του στο YouTube, μια νέα animated σειρά.

Τα έξι επεισόδιά της ξεκινούν στις 28 Σεπτεμβρίου και φέρουν την υπογραφή του Black, όσον αφορά τον σχεδιασμό τους, με τους δυο καλλιτέχνες να δανείζουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες της.

  • SHARE
  • TWEET