Αποκαλύφθηκαν οι καλεσμένοι για τις συναυλίες στη μνήμη του Taylor Hawkins

Τους Foo Fighters θα πλαισιώσουν μέλη των Queen και Rush, οι Stewart Copeland, Liam Gallagher, Josh Homme, Chrissie Hynde, κ.ά.

15/06/2022 @ 15:23

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες, οι Foo Fighters θα πραγματοποιήσουν δύο συναυλίες στη μνήμη του Taylor Hawkins σε Λονδίνο και Los Angeles.

Οι εμφανίσεις, θα διεξαχθούν σε συνεργασία με την οικογένεια του αδικοχαμένου μουσικού, και όπως είχαν προειδοποιήσει οι Foo Fighters, θα περιελάμβαναν πλήθος καλεσμένων.

Πλέον, οι μουσικοί που θα πλαισιώσουν τους Foo Fighters στη συναυλία του Λονδίνου στο Wembley έγιναν γνωστοί, με αυτούς για την αντίστοιχη στο Los Angeles να έπονται με νεότερη ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, οι Geddy Lee και Alex Lifeson των Rush, Roger Taylor και Brian May των Queen, Liam Gallagher, Stewart Copeland (Police), Josh Homme (Queens Of The Stone Age), Chrissie Hynde (The Pretenders), Chris Chaney (Jane's Addiction), Wolfgang Van Halen, Omar Hakim, αλλά και ο περιβόητος stand up κωμικός Dave Chapelle.

Επιπρόσθετα, στη σκηνή θα ανέβουν και τα μέλη των Chevy Metal, της μπάντας διασκευών της οποίας ήταν μέλος ο Hawkins.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την αφίσα της εκδήλωσης ενώ υπενθυμίζεται πως τελευταίος δίσκος των Foo Fighters ήταν το περσινό "Medicine At Midnight" που τους απέφερε και τρία Βραβεία Grammy.

  • SHARE
  • TWEET