Synyster Gates: «Είμαι περήφανος για τους Linkin Park»

Ο κιθαρίστας των Avenged Sevenfold αναφέρθηκε και στην επερχόμενη περιοδεία του συγκροτήματος

07/12/2017 @ 17:37

Καθώς οι Avenged Sevenfold ετοιμάζουν περιοδεία με τους Bullet For My Valentine και τους Breaking Benjamin, ο κιθαρίστας των Avenged Sevenfold, Synyster Gates, σε συνέντευξή του σχολίασε τις δύο μπάντες.

«Είμαστε φίλοι για πολύ καιρό. Όλοι μαζί έχουμε περάσει πολλά. Το γεγονός ότι και τα δύο συγκροτήματα υπάρχουν ακόμα με εντυπωσιάζει. Είναι τρομερά άτομα και είμαστε μεγάλοι θαυμαστές τους.»

«Θεωρώ ότι οι Breaking Benjamin είναι από τους καλύτερους συνθέτες της σύγχρονης μουσικής σκηνής. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα περιοδεύσουμε όλοι μαζί και μου αρέσει που αυτή η επαγγελματική μας απόφαση πάρθηκε βάσει του πόσο καλά περνάμε».

Ο Gates αναφέρθηκε επίσης και στην εμφάνισή του με τους Linkin Park + Friends, όπου απέδωσαν φόρο τιμής στον Chester Bennington παίζοντας μαζί το "Faint".

«Ήταν μεγάλη μου τιμή που συμμετείχα σε όλο αυτό. Βασικά, δεν έχω πολλά να πω. Το να βλέπω τους Linkin Park να τα πηγαίνουν τόσο καλά μετά το χαμό του Chester... Θα βγάλουν και καινούριο δίσκο... Δεν μπορώ να το φανταστώ. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος για αυτούς».

  • SHARE
  • TWEET