Οι Sorcerer headliners του Echoes From The Labyrinth Festival

Όλες οι πληροφορίες για το line-up του φεστιβάλ που έρχεται τον Οκτώβριο στην Κρήτη

23/03/2018 @ 14:13

Το Echoes From The Labyrinth είναι ένα νέο Doom Metal Festival, το οποίο θα λάβει χώρα στις 6 Οκτωβρίου του 2018, στο Cine Studio, στο Ηράκλειο Κρήτης. Για να το πούμε πιο απλά το Echoes From The Labyrinth είναι μια γιορτή της Doom Metal σκηνής.

Το Echoes From The Labyrinth Doom Festival 2018, παρουσιάζει τους headliners για το 2018, τους εκπληκτικους Sorcerer από τη Σουηδία!

Οι Sorcerer είναι μια από τις ιστορικότερες Doom Metal μπάντες όλων των εποχών. Έχουν κυκλοφορήσει δύο θρυλικά demo στα τέλη των '80s και δύο πολύ όμορφα Epic Doom άλμπουμ τα τελευταία τρία χρόνια. Το πιο πρόσφατο από αυτά "The Crowning Of The Fire King" θεωρήθηκε ως το καλύτερο Metal άλμπουμ του 2017 σε πολλά περιοδικά παγκοσμίως!

Με τους Sorcerer ολοκληρώνεται ένα εκπληκτικό line-up για το 1ο Echoes from the Labyrinth Doom Metal Festival!

Ελάτε στο φεστιβάλ! Spread the Doom!

Ακολουθούν οι μπάντες του φετινού φεστιβάλ:

Midnight Force

Οι Midnight Force είναι μια εκπληκτική πρωτομφανιζόμενη Epic/Heavy μπάντα από τη Σκωτία. Οι Midnight Force μόλις κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους με τίτλο "Dunsinane" ένα άλμπουμ που έχει ήδη αποσπάσει πολύ θετικές κριτικές και θα βρίσκετε πιθανότατα στα καλύτερα του 2018.

Doomocracy

Οι Doomocracy έχουν κυκλοφορήσει δύο αναγνωρισμένα διεθνώς Doom Metal αλμπουμ και έχουν εμφανιστεί σε αρκετά Ευρωπαικά φεστιβάλ. Το τελευταίο τους άλμπουμ "Visions & Creatures Of Imagination" ήταν στις κορυφαίες επιλογές για το 2017 και επιλέχτηκε ως ένα από τα καλύτερα Doom Metal άλμπουμ της προηγούμενης χρονιάς!

Crimson Dawn

Οι Crimson Dawn δημιουργήθηκαν το 2005 και έχουν ήδη αφήσει το αποτύπωμα τους στη Doom Metal σκηνή, έχοντας κυκλοφορήσει δύο εξαιρετικά άλμπουμ. Η θεατρικότητα και ο πλουραλισμός στις ζωντανές τους εμφανίσεις αποτελούν εγγύηση για όσους τους δουν επί σκηνής.

Stonegriff

Οι Stonegriff ξεκίνησαν το 2009 και έχουν κυκλοφορήσει δύο υπέροχους δίσκους παραδοσιακού Doom Metal! Μιλάμε για Doom Metal στην πιο ατόφια του μορφή, με αργόσυρτα riffs, απελπισμένα φωνητικά και κραυγές που σε υπνωτίζουν! Αν σας αρέσει το παραδοσιακό ανώθευτο Doom Metal, στο στυλ των Black Sabbath, Krux, Candlemass, Las Cruses, Iron Man, Pentragram ή Spiritus Mortis, θα λατρέψετε τους Stonegriff!

Sorcerer

Οι Sorcerer είναι μια από τις ιστορικότερες Doom Metal μπάντες όλων των εποχών. Έχουν κυκλοφορήσει δύο θρυλικά demo στα τέλη των 80’s και 2 πολύ όμορφα Epic Doom άλμπουμ τα τελευταία 3 χρόνια. Το πιο πρόσφατο από αυτά “The Crowning of the Fire King” θεωρήθηκε ως το καλύτερο Metal άλμπουμ του 2017 σε πολλά περιοδικά παγκοσμίως!

facebook.com/EchoesFromTheLabyrinth

Echoes From The Labyrinth

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET