Oι Sleep ρίχνουν «άκυρο» στο Coachella για χάρη του Roadburn

Matt Pike: «Το Coachella δίνει καλύτερα χρήματα αλλά…»

19/09/2018 @ 14:09

Ο frontman των SleepMatt Pike αποκάλυψε πως αρνήθηκε την συμμετοχή της μπάντας του στο Coachella Festival για χάρη του Roadburn, παρά το γεγονός πως το πρώτο προσέφερε πολλά περισσότερα χρήματα.

Στο ερχόμενο Roadburn, τον Απρίλιο του 2019, οι πρωτοπόροι του stoner σχεδιάζουν την παρουσίαση του "Holy Mountain" άλμπουμ τους στο σύνολό του, προσθέτοντας στο set και κομμάτια από την τελευταία τους δουλειά, "The Sciences".

«Λατρεύουμε αυτό το φεστιβάλ, όπως και τον Walter που το διοργανώνει», αναφέρει ο Pike σε συνέντευξή του.

«Το Coachella δίνει καλύτερα χρήματα αλλά εμείς θέλουμε να πάμε στο Roadburn! Για μένα το Coachella είναι ένα νέο ...Lollapalooza. Θα ήταν πολύ παράξενο για εμάς να συμμετάσχουμε, αν και θα ήταν μια καλή διαφήμιση για το συγκρότημα. Υπάρχει, βέβαια, και αυτή η γαμ@@ ρήτρα που αναφέρει πως δεν μπορείς να παίξεις πουθενά αλλού για έξι μήνες μετά από το φεστιβάλ. Οπότε ας πάει να γαμ@@. Θα κερδίσουμε περισσότερα χρήματα αν δεν παρευρεθούμε και θα είμαστε πολύ πιο χαρούμενοι στο Roadburn!».

Και ολοκληρώνοντας:

«Το Roadburn ήταν πάντα και παραμένει κάτι ιδιαίτερο. Τα συγκροτήματα αλλά και οι άνθρωποι που εργάζονται γι’ αυτό κάνουν την διαφορά».

Θυμηθείτε εδώ την ανταπόκριση του περσινού Roadburn.

  • SHARE
  • TWEET