Scott Stapp: «Έχουμε υλικό για 8-9 κομμάτια που θα γέμιζαν έναν νέο δίσκο των Creed»

Ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι που να επιβεβαιώνει την επιστροφή της μπάντας

26/11/2020 @ 12:56

O frontman των Creed, Scott Stapp, αναφέρει πως αυτός και ο κιθαρίστας, Mark Tremonti, έγραψαν σχεδόν ένα άλμπουμ για τους Creed μια δεκαετία πριν, αλλά το εγκατέλειψαν για να εστιάσουν στα προσωπικά τους project.

Σε πρόσφατη εμφάνισή του στο podcast "Stop! Drop & Talk", μίλησε για το ενδεχόμενο επιστροφής των Creed οκτώ χρόνια μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας για τον τέταρτο δίσκο τους, "Full Circle". «Ήμουν με τον Mark (Tremonti) και τον Scott Phillips την Παρασκευή. Όλα είναι καλά. Υπάρχει θετικότητα. Είμαστε φίλοι και υπάρχει επικοινωνία».

«Εγώ και ο Mark, το 2012, είχαμε γράψει οκτώ με εννέα κομμάτια. Οπότε έχουμε υλικό που φτιάξαμε το 2012. Τα άκουγα τις προάλλες και δεν μου ακούγονταν παλιά. Θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα demo για ένα καινούργιο δίσκο με αυτά. Δεν λέω ότι είναι κάτι που θα γίνει. Μην βάζετε λόγια στο στόμα μου. Απλά λέω ότι όντως γράψαμε κάποια κομμάτια» απάντησε όταν ρωτήθηκε αν ισχύει πως έχουν γράψει κάτι με τον Tremonti πριν καιρό.

Τον περασμένο Ιούνιο οι Creed ανανέωσαν το προφίλ τους στο facebook με μια παλιά φωτογραφία, δίνοντας τροφή σε φήμες για επικείμενη επανασύνδεση. Αργότερα, ο ντράμερ των Creed και Alter Bridge, Scott Philips επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν συζητήσεις σχετικά, αλλά δεν υπάρχουν συγκεκριμένα πλάνα είτε για περιοδεία είτε για μουσική.

Οι Creed διαλύθηκαν το 2004 αλλά επανενώθηκαν το 2009 με το "Full Circle" και μια εκτεταμένη περιοδεία. Από τότε ο Stapp έχει κάνει περιοδείες και έχει κυκλοφορήσει ένα προσωπικό άλμπουμ, ενώ το 2014 είχε μια κρίση, η οποία σχετιζόταν με κάποια φάρμακα που λάμβανε και του πήρε αρκετά χρόνια για να την ξεπεράσει.

Στο παρελθόν και ο κιθαρίστας των Alter Bridge και Creed, Mark Tremonti, είχε δηλώσει πως υπάρχει αρκετό υλικό για έναν ολόκληρο δίσκο με τους Creed, αλλά οι υποχρεώσεις του με τους Alter Bridge και τους Tremonti, δεν του επιτρέπουν να προχωρήσει με αυτό, προς το παρόν.

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη που έδωσε στον Χρήστο Καραδημήτρη ο ντράμερ των Creed και Alter Bridge, Scott Philips, με αφορμή την κυκλοφορία του EP "Walk The Sky 2.0".

  • SHARE
  • TWEET