Οι Sanctuary θα περιοδεύσουν προς τιμήν του Warrel Dane

Τα εναπομείναντα μέλη της μπάντας θα περιοδεύσουν ως support των Iced Earth στην Αμερική

12/01/2018 @ 09:29

Σε μια κίνηση που ίσως ξαφνιάσει πολλούς, οι Sanctuary, το ενεργό συγκρότημα το πρόσφατα αποβιώσαντα Warrel Dane, ανακοίνωσαν ότι θα συμμετάσχουν κανονικά ως support στην επερχόμενη περιοδεία των Iced Earth, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Στα φωνητικά θα τους βοηθήσει ο τραγουδιστής των Witherfall, Joseph Michael.

Η μπάντα ανακοίνωσε πως η εν λόγω θα είναι η αποχαιρετιστήρια περιοδεία που πραγματοποιεί και γίνεται για να αποτίνει φόρο τιμής στον μεγάλο ερμηνευτή που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Ο κιθαρίστας της μπάντας Lenny Rutledge σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Οι Sanctuary αποφάσισαν να συνεχίσουν κανονικά την περιοδεία με τους Iced Earth, για να αποτίνει φόρο τιμής στον αδερφό μας τον Warrel Dane. Επιστρατεύσαμε την βοήθεια του φίλου μας, Jospeh Michael των Witherfall. Το σετ θα περιλαμβάνει πολλά παλιά και κάποια νεότερα τραγούδια που θα αποδοθούν με τον απόλυτο σεβασμό και την ποιότητα που θα τιμά τον φίλο μας. Σας παρακαλούμε να έρθετε σε αυτή την αποχαιρετιστήρια περιοδεία καθώς θα γιορτάζουμε την μουσική κληρονομιά του Warrel με τους Sanctuary. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε αυτόν τον φόρο τιμής μαζί σας.»

  • SHARE
  • TWEET