Οι Royal Blood ενοχλούνται με κοινό σε συναυλία τους και γίνονται viral

Ο frontman Mike Kerr αποχώρησε στο τέλος της συναυλίας έχοντας υψώσει προς το κοινό τα μεσαία του δάκτυλα

30/05/2023 @ 14:30

Οι Royal Blood εμφανίστηκαν στις 28 Μαΐου στο Camperdown Park στο Dundee στα πλαίσια του ετήσιου φεστιβάλ Radio One, και όπως φαίνεται δεν ενθουσιάστηκαν ιδιαίτερα με την ανταπόκριση του κοινού.

Συγκεκριμένα, το ντουέτο έδειξε τον εκνευρισμό του με τον κόσμο, που υπολογίζεται στα 85.000 κόσμο, που παρευρέθηκε στη συναυλία και σχετικά αποσπάσματα έγιναν viral στο διαδίκτυο, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Στην αρχή του σχετικού βίντεο, ο frontman Mike Kerr δήλωσε πως υποθέτει πως θα έπρεπε να συστήσει εκ νέου την μπάντα «αφού κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν ξέρει ποιοί είμαστε».

«Ονομαζόμαστε Royal Blood και αυτό είναι rock μουσική. Σε πόσους αρέσει η rock μουσική; Σε εννέα άτομα. Εξαιρετικά».

Σε άλλο σημείο, ο Kerr δήλωσε πως «οφείλουμε να χειροκροτήσουμε τους εαυτούς μας γιατί αυτό εδώ είναι θλιβερό». Μετά γύρισε στην κάμερα και ρώτησε εάν θα χειροκροτήσουν για την μπάντα επανειλημμένα.

Στο τέλος του σετ επτά κομματιών που παρουσίασαν οι Royal Blood, ο Kerr φαίνεται να πετάει το μπάσο του στη σκηνή και να αποχωρεί έχοντας υψωμένα τα μεσαία δάκτυλα των χεριών του. Υπενθυμίζεται πως οι Royal Blood αναμένονται να κυκλοφορήσουν νέο δίσκο τον Σεπτέμβριο.

  • SHARE
  • TWEET