Οι Royal Blood διασκευάζουν το "Sad But True"

Οι αποκαλύψεις από το πολυαναμενόμενο "The Metallica Blacklist" συνεχίζονται

19/08/2021 @ 11:10

Λιγότερο από ένας μήνας έχει απομείνει για την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία τόσο της πλούσιας επετειακής επανέκδοσης του μυθικού "Black Album" από τους Metallica, όσο και του δίσκου διασκευών "The Metallica Blacklist".

Σε αυτό το πλαίσιο, η σταδιακή αποκάλυψη των εκτελέσεων συγκροτημάτων στα κλασικά κομμάτια του δίσκου που συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια ύπαρξης συνεχίζεται και αυτή τη φορά σειρά έχουν οι Royal Blood.

Το κορυφαίο alternative rock σχήμα αποκάλυψε την δική του εξαιρετική εκδοχή στο περίφημο "Sad But True", της οποίας το video clip μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Η διασκευή του ντουέτου διαδέχεται πρόσφατες από καλλιτέχνες όπως οι Volbeat, Phoebe Bridgers, Biffy Clyro και Off!, κ.ά., με τα έσοδά της να μοιράζονται ανάμεσα σε φιλανθρωπικές οργανώσεις της επιλογής του σχήματος και του ιδρύματος All Within My Hands Foundation.

Υπενθυμίζεται πως φέτος οι Royal Blood επέστρεψαν δισκογραφικά με το εκπληκτικό "Typhoons" που αναδείχθηκε από το Rocking ως μια από τις δέκα alternative κυκλοφορίες του πρώτου εξαμήνου του 2021.

  • SHARE
  • TWEET