Δεύτερος γύρος ανακοινώσεων για το Roadburn Festival 2023

Από τις 18 νέες προσθήκες ξεχωρίζουν Boy Harsher, Cave In και Imperial Triumphant

02/12/2022 @ 16:04

To Roadburn Festival προχώρησε στο δεύτερο γύρο ανακοινώσεων, για τη σύνθεση της επικείμενης εκδοχής του.

Το κορυφαίο φεστιβάλ, πρόσθεσε 18 καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων το πρώτο commissioned project καθώς και τον πρώτο Artist In Residense για το 2023.

Συγκεκριμένα, το Roadburn, που θα διεξαχθεί στις 20 - 23 Απριλίου, αποκάλυψε την, παρθενική μεν, διπλή δε, εμφάνιση των Boy Harsher, μια με πλήρες και μια με DJ σετ, ενώ δυο συναυλίες θα δώσουν και οι Cave In.

To κορυφαίο σχήμα, θα παρουσιάσει ολόκληρο το εξαιρετικό φετινό "Heavy Pendulum" ενώ θα προχωρήσει και σε μια ιδιαίτερη παρουσίαση του πρότζεκτ "Interstellar Mixtape" το οποίο αναμένεται να αποκαλυφθεί επί σκηνής.

Επιπρόσθετα, στο φεστιβάλ οι White Ward θα παίξουν ζωντανά ολόκληρο το "False Light", oι Imperial Triumphant το "Spirit Of Ecstasy", οι Ad Nauseam το "Imperative Imperceptible Impulse", οι Wayfarer μια επιλογή από όλη τους τη δισκογραφία ονόματι "A High Plains Eulogy" και οι Judasz & Nahimana το "Récits d'outre-monde".

Τις πρώτες τους εμφανίσεις στο φεστιβάλ θα πραγματοποιήσουν επίσης οι Circuit Des Yeux, οι Pupil Slicer, Jerusalem In My Heart, Deathless Void, Ossaert, Shagor.

Τέλος, οι Ισπανοί neo-folk καλλιτέχνες Sangre De Muerdago θα προχωρήσουν σε τρεις εμφανίσεις κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, όντας οι Artists In Residence.

Μπορείτε να ανατρέξετε σε περισσότερες πληροφορίες για τους καλλιτέχνες στον εξής σύνδεσμο, και εδώ μπορείτε να θυμηθείτε τις πρώτες ανακοινώσεις του φεστιβάλ.

  • SHARE
  • TWEET