Μέλη των Power Trip και Obituary τιμούν τον Riley Gale

Η εκτέλεση του "Executioner's Tax (Swing The Axe)" είναι η πρώτη εμφάνιση της μπάντας έπειτα από τον θάνατο του τραγουδιστή

31/03/2021 @ 10:59

Eναπομείναντα μέλη των Power Trip πραγματοποίησαν την πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση έπειτα από τον απροσδόκητο χαμό του frontman τους, Riley Gale.

Λίγο καιρό έπειτα από την πρώτη τους συνέντευξη μετά το τραγικό συμβάν, όπου είχαν δηλώσει πως επιθυμούν να συνεχίσουν να παίζουν μουσική, οι κιθαρίστες Blake Ibanez και Nick Stewart μαζί με τον μπασίστα Chris Whetzel, έπαιξαν ζωντανά το "Executioner's Tax (Swing The Axe)" μαζί με τους John και Donald Tardy των Obituary.

Τα τρία μέλη των Power Trip, συνεργάστηκαν μαζί με τους Obituary, με τους οποίους είχαν περιοδεύσει στο παρελθόν, στα πλαίσια ενός από τα διάφορα livestreams που πραγματοποιεί η ιστορική death metal μπάντα.

Μπορείτε να δείτε τη συνεργασία εδώ.

Υπενθυμίζεται πως oι Power Trip έχουν κυκλοφορήσει δύο δίσκους, το ντεμπούτο τους "Manifest Decimation" (2013) και το "Nightmare Logic", το οποίο συμπεριλαμβάνεται τόσο στους 30 καλύτερους δίσκους του 2017, όσο και στα 100 καλύτερα metal άλμπουμ της δεκαετίας του, όπως αναδείχθηκαν από την συντακτική ομάδα του Rocking.gr.

Πριν λίγο καιρό, σε δικό τους livestream, οι Trivium είχαν διασκευάσει στη μνήμη του Gale το ίδιο κομμάτι.

Δείτε επίσης:

Ένας μεγάλος rock star στο σώμα του πιο low profile ανθρώπου στον πλανήτη

  • SHARE
  • TWEET