H PJ Harvey προετοιμάζει και επίσημα τον νέο της δίσκο

Η μουσικός μίλησε για την δημιουργία του διαδόχου του "The Hope Six Demolition Project"

29/06/2022 @ 11:46

Η PJ Harvey μιλώντας στο Rolling Stone αναφέρθηκε στον πολυαναμενόμενο επόμενο δίσκο της.

Με αφορμή την παρουσίαση της νέας της νουβέλας "Orlam", η εμβληματική μουσικός αποκάλυψε πως ο διάδοχος του εκπληκτικού "The Hope Six Demolition Project" «της πήρε πολύ χρόνο για να τον γράψει και να γίνει σωστά, αλλά εν τέλει είναι πολύ χαρούμενη με αυτόν».

Επιπρόσθετα, η Harvey δήλωσε πως «είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένη με τον δίσκο και πως αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2023».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε στα ακούσματα και τις επιρροές της, και συγκεκριμένα τα soundtrack ταινιών και δημιουργών όπως του Jonny Greenwood, της Hildur Guðnadóttir και του Ryuichi Sakamoto.

Όταν δεν ακούει scores, η Harvey είπε πως εξερευνά τις προσωπικές δουλειές του Thom Yorke καθώς και τους The Smile, ενώ εμπνέεται επίσης από δημιουργούς όπως οι Mica Levi (Micachu & The Shapes), Anna von Hausswolff και Bob Dylan, του οποίου το πρόσφατο "Rough And Rowdy Ways" βρήκε εξαιρετικό.

Συντονιστείτε για κάθε νεότερη πληροφορία γύρω από την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία, ενώ υπενθυμίζεται πως το "Let England Shake" της μουσικού, που κυκλοφόρησε το 2011, αναδείχθηκε ως ένα από τα 30 καλύτερα άλμπουμ της προηγούμενης δεκαετίας σύμφωνα με το Rocking.

  • SHARE
  • TWEET