Phil Campbell και Sepultura διασκευάζουν το "Orgasmatron" (video)

Ο πρώην κιθαρίστας των Motorhead και οι Βραζιλιάνοι metallers ενώνουν τις δυνάμεις τους εν μέσω καραντίνας

06/08/2020 @ 15:04

Ο πρώην κιθαρίστας των Motorhead, Phil Campbell ενώνει τις δυνάμεις του με τους Sepultura και, εν μέσω καραντίνας, δημιουργούν και μας παρουσιάζουν την δική τους εκδοχή του "Orgasmatron". Δείτε το σχετικό video εδώ.

Το 2018, ο πρώην ντράμερ των Βραζιλιάνων, Igor Cavalera είπε ότι αυτός και ο αδερφός του Max εμπνεύστηκαν να σχηματίσουν εν έτει 1984 το συγκρότημα εξαιτίας των Motorhead. 

Στην εκπομπή "Start Making Sense" του Beats 1 είχε δηλώσει: 

«Είναι ένα από αυτά τα συγκροτήματα που εγώ και ο αδερφός μου κλεινόμασταν στο δωμάτιό μας και άκουγαμε τις κασέτες τους. Ήταν μία από τις μπάντες που λέγαμε ‘Ουάου, αυτοί οι τύποι είναι πολύ μπροστά από την εποχή τους’, γιατί αναμείγνυαν την ενέργεια του punk και του metal με αυτή του rock 'n' roll. Ο συνδυασμός αυτών μας επηρέασε πραγματικά εμένα και τον Max ώστε να ξεκινήσουμε τους Sepultura.».

Ο Ιγκόρ συνέχισε, λέγοντας ότι το όνομα Sepultura - το οποίο στα πορτογαλικά σημαίνει «τάφος» - είναι εμπνευσμένο από το τραγούδι των Motorhead "Dancing On Your Grave", από το άλμπουμ του 1983 "Another Perfect Day".

Το τελευταίο LP των Βραζιλιάνων metallers, "Quadra", που κυκλοφόρησε στις 7 Φεβρουαρίου, δημιουργήθηκε στα σουηδικά Fascination Street Studios με την αρωγή του διάσημου παραγωγού Jens Bogren.

  • SHARE
  • TWEET