Επίσημο teaser για τη συναυλιακή επιστροφή των Pantera

Δείτε το σύντομο video που προϊδεάζει για την επικείμενη περιοδεία των Anselmo, Brown, Wylde και Benante

22/08/2022 @ 12:27

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των Pantera έδωσαν στη δημοσιότητα ένα σύντομο teaser video με αφορμή την επικείμενη συναυλιακή τους επιστροφή.

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, το σύντομο clip ντύνεται ηχητικά από τις πρώτες νότες του εμβληματικού "Cowboys From Hell", από το κλασικό ομώνυμο άλμπουμ του συγκροτήματος.

Υπενθυμίζεται, πως οι Phil Anselmo και Rex Brown θα πλαισιωθούν από τους Zakk Wylde και Charlie Benante για μια σειρά ζωντανών εμφανίσεων.

Προς το παρόν, οι ημερομηνίες και οι σταθμοί της περιοδείας δεν έχουν ανακοινωθεί, όμως υπάρχει έντονη φημολογία πως τον προσεχή Δεκέμβριο η τετράδα θα εμφανιστεί στο Knotfest Brasil καθώς και Heaven & Hell Metal Fest του Μεξικό, με περισσότερες εμφανίσεις στις Η.Π.Α. να έπονται το 2023.

Σε νέα σχετικά με την πολυσυζητημένη περιοδεία, σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Charlie Benante εξήγησε πως σκοπεύει να προσεγγίσει τις συναυλίες με τρόπο όσο το δυνατό περισσότερο πιστό στο ύφος και τον ήχο του Vinnie Paul Abbott, με τον Wylde να συμμερίζεται την ίδια οπτική, εξηγώντας πως θα αντιμετωπίσει τις συνθέσεις των Pantera ως μέλος μιας cover band, δίχως δηλαδή αν σκοπεύει να τροποποιήσει το αρχικό υλικό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pantera (@panteraofficial)

  • SHARE
  • TWEET