Οι Νύχτες Πρεμιέρας στο Rocking: Κερδίστε προσκλήσεις για το "Hired Gun"

Δείτε το μουσικό ντοκιμαντέρ του Fran Strine αύριο, στον κινηματογράφο Odeon Όπερα

21/09/2016 @ 15:51

Ποιος δεν θα ήθελε να μάθει λεπτομέρειες για τις μέρες που μεσολάβησαν από τον τραγικό θάνατο του θρυλικού Cliff Burton των Metallica, μέχρι και την αντικατάσταση του από τον Jason Newsted; Ή τι συνέβη στον Ozzy και τους μουσικούς του μετά τον θάνατο του τεράστιου Randy Rhoads; Ποιος προσπάθησε να «μπει στα παπούτσια του»; Ή πώς δημιουργήθηκαν ύμνοι όπως το "Beat It" του Michael Jackson;

Το "Hired Gun", κατά πάσα πιθανότητα, θα σας κεντρίσει αρκετά το ενδιαφέρον και μένει να δούμε αν η αίσθηση που αποκομίσαμε βλέποντας το τρέιλερ, θα επαληθευτεί. Το αν, δηλαδή, θα καταφέρει να βρεθεί ανάμεσα στα καλύτερα μουσικά ντοκιμαντέρ της χρονιάς που διανύουμε. Και αυτό γιατί πέρα από τα τεχνικά μίας ταινίας, τα οποία μπορείς να τα κρίνεις αφού την παρακολουθήσεις στην ολότητα της, καταπιάνεται μ’ ένα ζήτημα ταμπού της μουσικής που ακούμε: Τους μισθωμένους μουσικούς, τους session-άδες, τους roadies και εν γένει με όλους όσοι δεν πήραν ποτέ τα credits που τους αναλογούσαν για μουσικές που συνέθεσαν, απέδωσαν live, μόχθησαν και στην καλύτερη των περιπτώσεων είδαν τα ονόματα τους γραμμένα στα οπισθόφυλλα των δίσκων.

Δείτε εδώ το trailer!

Μετά την αποκλειστική αποκάλυψη της συμμετοχής του φιλμ στο Διαγωνιστικό Τμήμα «Μουσική & Φιλμ» του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας», το Rocking προσφέρει σε τέσσερις αναγνώστες του από μία διπλή πρόσκληση για την προβολή του μουσικού ντοκιμαντέρ "Hired Gun" («Βιρτουόζοι Προς Ενοικίαση») που θα γίνει στις 21:30 στην αίθουσα 2 του κινηματογράφου Odeon Όπερα, Ακαδημίας 57, στο κέντρο της Αθήνας.


Το Rocking.gr σας προσφέρει τέσσερις διπλές προσκλήσεις για την προβολή της ταινίας!

Το Rocking προσφέρει σε τέσσερις αναγνώστες του από μία διπλή πρόσκληση για την προβολή του μουσικού ντοκιμαντέρ "Hired Gun" («Βιρτουόζοι Προς Ενοικίαση») που θα γίνει στις 21:30 στην αίθουσα 2 του κινηματογράφου Odeon Όπερα, Ακαδημίας 57, στο κέντρο της Αθήνας.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας συμπληρώστε με comment το ονοματεπώνυμο σας και κάνετε public share την ακόλουθη δημοσίευση από το Facebook page του Rocking.

Ο διαγωνισμός αφορά την προβολή της 22ας Σεπτεμβρίου, ημέρα Πέμπτη.

Ραντεβού (και) στις αίθουσες λοιπόν!

Οι 22ες Νύχτες Πρεμιέρας ξεκινούν απόψε, 21 Σεπτεμβρίου 2016.

  • SHARE
  • TWEET