Πρώτη μετάδοση: Ολόκληρος ο νέος δίσκος των Non Serviam

Το Rocking παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα για τη χώρα μας το "Le Cœur Bat"

21/04/2021 @ 19:58

Ο εξαιρετικός νέος δίσκος της γαλλικής πειραματικής extreme metal κολλεκτίβας των Non Serviam είναι προ των πυλών, και το Rocking.gr σε συνεργασία με την Code666 σας δίνει τη δυνατότητα να τον ακούσετε ολόκληρο σε πρώτη μετάδοση για τη χώρα μας.

Το "Le Cœur Bat", βρίσκει τους Γάλλους να εντείνουν τον πειραματισμό τους, εισάγοντας στον πυρήνα του ήχου τους στοιχεία από όλο το φάσμα της σύγχρονης extreme μουσικής, συνθέτοντας ένα μοναδικό ηχητικό κράμα.

Σχολιάζοντας το ποιό θεωρεί το σωστό mindset για να εισέλθει κανείς/καμία στον δίσκο, το συγκρότημα ανέφερε, μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Αποστόλη Ζαμπάρα:

«Δεν επιθυμούμε ιδιαίτερα να δώσουμε οδηγίες ακρόασης, ο στόχος δεν είναι να προσθέσουμε διδασκαλίες στη μουσική για να επιβάλουμε τις κατάλληλες στάσεις. Ίσως η μόνη οδηγία που θα μπορούσαμε να δώσουμε είναι η ανοιχτομυαλιά, η περιέργεια, η συγκέντρωση και ένα ηχητικό σύστημα που σας επιτρέπει να ακούτε λεπτομέρειες. Για εμάς, η μουσική δεν ανήκει πλέον στους «δημιουργούς» της».

Μπορείτε να διαβάσετε την κριτική του "Le Cœur Bat" εδώ, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στους ακόλουθους συνδέσμους.

Twitter
Facebook
Bandcamp
Youtube
Homepage

  • SHARE
  • TWEET