Nightwish: Ανακοίνωσαν συναυλία μέσω εικονικής πραγματικότητας

«Σας προσκαλούμε να περάσετε μια βραδιά με τους Nightwish στο "The Islanders Arms"»

17/12/2020 @ 12:23

Οι Nightwish αποκάλυψαν τη διεξαγωγή μιας ιδιαίτερης live-stream συναυλίας τον Μάρτιο του 2021.

Η σπουδαια symphonic metal μπάντα, θα πραγματοποιήσει σε δύο βραδιές, στις 12-13 Μαρτίου, μια διαδικτυακή συναυλία με αξιοποίηση τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας.

Συγκεκριμένα, η μπάντα θα εμφανιστεί εντός του καπηλειού "The Islanders Arms", χώρου εξ' ολοκλήρου δημιουργημένου σε τρισδιάστατο εικονικό κόσμο.

Και στις δύο βραδιές της εκδήλωσης που θα ονομάζεται "An Evening With Nightwish In A Virtual World", το κοινό θα παρακολουθήσει σετ διάρκειας 90 λεπτών, έχοντας την ευκαιρία να ακούσει ζωντανά, για πρώτη φορά, τραγούδια από τον πρόσφατο, εξαιρετικό δίσκο της μπάντας  "Human || Nature" , ενώ το setlist θα διαφοροποιηθεί ανάμεσα στις δύο εμφανίσεις.

Κατά την εκδήλωση αυτή, τόσο το κοινό όσο και το συγκρότημα θα μπορούν να απολαύσουν την ειδική παραγωγή δια χειρός Zoan και της Burst Live πλατφόρμας του.

Μπορείτε να αποκτήσετε τα εισιτήρια για την βραδιά εδώ, και εδώ να ενημερωθείτε για την πλατφόρμα.

Το κοινό θα έχει επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσει avatars μέσω του υπολογιστή ή του κινητού του και να αντιδρά με ειδικά emojis εκφράσεις, επεφημίες καθώς και να επικοινωνεί με άλλους οπαδούς.

Οι συγκεκριμένες εμφανίσεις εκκινούν την προγραμματισμένη περιοδεία των Φιλανδών με τους Amorphis, τους σταθμούς της οποίας μπορείτε να δείτε παρακάτω.

  • SHARE
  • TWEET