H black metal μπάντα του Tuomas Holopainen υπέγραψε συμβόλαιο με τη Napalm Records

Οι Darkwoods My Bethroned θα κυκλοφορήσουν το πρώτο τους άλμπουμ έπειτα από 20 χρόνια

09/06/2021 @ 12:19

Η φινλανδική black metal μπάντα Darkwoods My Bethroned, η οποία διαθέτει στις τάξεις της τον ιθύνοντα νου των Nightwish, Tuomas Holopainen, υπέγραψε συμβόλαιο με τη Napalm Records.

Επιπρόσθετα, το συγκρότημα αποκάλυψε την άφιξη του νέου του δίσκου, πρώτου εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια.

Οι Darkwoods My Bethroned θα κυκλοφορήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα το άλμπουμ "Angels Of Carnage Unleashed", το οποίο και θα διαδέχεται το "Witch-Hunts" από το μακρινό 1998.

Το black metal σχήμα ιδρύθηκε το 1993, κυκλοφορώντας σε μια πενταετία τρείς δίσκους, παραμένοντας αδρανές για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα, έως την επιστροφή του το 2020, με τον Holopainen ως μόνιμο μέλος στα πλήκτρα, συμμετέχοντας ενεργά και στη συνθετική διαδικασία, ενώ η σύνθεση της μπάντας περιλαμβάνει επίσης και τον ντράμερ των Nightwish, Kai Hanto.

Σχολιάζοντας την επικείμενη επιστροφή τους, οι Darkwoods My Bethroned δήλωσαν:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τη Napalm Records για την κυκλοφορία της δισκογραφικής μας επιστροφής. Θεωρούμε πως το άλμπουμ είναι εξαιρετικό από κάθε άποψη, και είμαστε πεπεισμένοι πως πρόκειται για την καλύτερη δουλειά μας. Αναμένετε μια επιθεση από μελωδικό black metal και από επικά μεγαλεία!»

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο φινλανδικό Kaaos TV, ο Holopainen, όταν ερωτήθηκε για το ποιά είναι σήμερα η σχέση του με τη black metal σκηνή, απάντησε:

«Δεν ακούω πλέον σχεδόν κανένα είδος μουσικής, για λόγους που δεν μπορώ να εξηγήσω. Στο παρελθόν όμως, στα μέσα του '90, το black metal ήταν για ένα μικρό χρονικό διάστημα πολύ σημαντικό για μένα. Σχήματα όπως οι Emperor, Enslaved, Dimmu Borgir, Cradle of Filth, δεν ξέρω αν πλέον θεωρούνται black metal, επειδή το ιδίωμα είναι αρκετά πουριτανικό, αλλά με επηρέασαν σε πολύ μεγάλο βαθμό και ακόμη τους απολαμβάνω. Αλλά στο σπίτι δεν ακούω γενικά μουσική. Επίσης, δεν θεωρώ πως οι Darkwoods My Bethroned μπορούν να θεωρηθούν black metal. Ίσως μουσικά, γιατί στιχουργικά είναι κάτι πολύ διαφορετικό».

  • SHARE
  • TWEET