Η ανακοίνωση των My Dying Bride για τα εσωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου δίσκου, δεν υπάρχει προγραμματισμένη περιοδεία

23/04/2024 @ 20:22

Καθώς λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου με τίτλο "A Mortal Binding" δεν έχουν προγραμματιστεί ζωντανές εμφανίσεις για το επόμενο διάστημα, οι My Dying Bride εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση η οποία ακολουθεί αυτούσια και ξεκαθαρίζει, στο μέτρο του δυνατού, το τοπίο.

Ανακοίνωση:

Η παραγωγή του τελευταίου άλμπουμ ήταν επίπονη και απαιτητική σε τέτοιο βαθμό που αποκάλυψε ρήγματα μέσα στο συγκρότημα. Αυτές οι εντάσεις είχαν ήδη παρατηρηθεί κατά τη δημιουργία των δύο προηγούμενων άλμπουμ και μόνο επιδεινώθηκαν κατά την περίοδο του covid. Τους τελευταίους μήνες, έχουν ενισχυθεί, προκαλώντας μια βαθιά αίσθηση δυσαρέσκειας στα μέλη του συγκροτήματος. Το άγχος που προέκυψε και το διάχυτο αίσθημα εξουθένωσης, μαζί με τη σωματική και ψυχική δυσφορία που δημιουργεί, απαίτησαν ένα χρονικό διάστημα που δυστυχώς επηρεάζει τις ζωντανές εμφανίσεις.

Ο λόγος για την απουσία επίσημης δήλωσης μέχρι τώρα είναι επειδή το συγκρότημα ήλπιζε πραγματικά να επιλύσει αυτά τα εσωτερικά ζητήματα και να πραγματοποιήσει μερικές συναυλίες φέτος, προσπαθώντας να βρει εγκαίρως μια λύση ώστε να ικανοποιηθούν όλα τα εμπλεκόμενα μέρη. Δυστυχώς, αυτή η λύση δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Δυστυχώς, η έλλειψη κατανόησης και η κακή επικοινωνία από τους επαγγελματίες συνεργάτες μας έχει οδηγήσει σε μια κακή συγκυρία και χαοτική κατάσταση από την οποία η ανάκαμψη είναι δύσκολη. Ωστόσο, έχουμε πλέον έρθει επισήμως σε επαφή με τους διοργανωτές και ελπίζουμε ότι μπορούν να ληφθούν μέτρα για να ελαχιστοποιηθεί ο αντίκτυπος σε όλους σας.

Ζητούμε συγγνώμη που σας κρατήσαμε στο σκοτάδι, αλλά είναι πράγματι δύσκολοι καιροί.

  • SHARE
  • TWEET