Simpsons: Κυκλοφορούν επίσημα το εμπνευσμένο από τον Morrissey τραγούδι

Προέρχεται από το πρόσφατο επεισόδιο της σειράς που προκάλεσε την αντίδραση του μουσικού

12/05/2021 @ 12:12

Το, εμπνευσμένο από τον Morrissey, τραγούδι που συνόδευσε πρόσφατο επεισόδιο των Simpsons που σατύριζε τον μουσικό και τους Smiths, δόθηκε επίσημα στη δημοσιότητα.

Το κομμάτι, ονομάζεται "Everyone Is Horrid Except Me (And Possibly You)", και στα φωνητικά βρίσκεται ο χαρακτήρας του επεισοδίου, Quilloughby, τον οποίο είχε υποδυθεί ο Benedict Cumberbatch, σε ντουέτο με την Yeardley Smith ως Lisa Simson. Ο Quilloughby, ήταν ένας Βρετανός indie τραγουδιστής, frontman των The Snuffs, με τον οποίο στο συγκεκριμένο επεισόδιο συνάπτει σχέση η Lisa Simson.

Το τραγούδι, το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ, αποτελεί μια σύνθεση του Bret McKenzie των Flight Of The Concords και κυκλοφορεί επίσημα ως single μέσω της  και συνόδευσε ηχητικά το επεισόδιο "Panic On The Streets of Springfield", το οποίο πήρε το όνομά του από το κλασικό single των Smiths από το 1986, "Panic".

Υπενθυμίζουμε πως έπειτα από την προβολή του επεισοδίου, ο Morrissey είχε επιτεθεί εναντίον των δημιουργών της σειράς, κατηγορώντας την για ρατσισμό, θεωρώντας πως έχει πάρει την κάτω βόλτα.

  • SHARE
  • TWEET