Ακούστε το καινούριο single των Moonspell

Δείτε το εξαιρετικό video του "Common Prayers"

11/12/2020 @ 13:04

Ένα ακόμη δείγμα από τον επερχόμενο δίσκο τους έδωσαν στη δημοσιότητα οι Moonspell.

Οι Πορτογάλοι dark metallers αποκάλυψαν το "Common Prayers", το οποίο διαδέχεται το εναρκτήριο "The Greater Good" ως single του πολυαναμενόμενου νέου τους άλμπουμ.

Υπενθυμίζουμε πως οι Moonspell αναμένονται να κυκλοφορήσουν το "Hermitage" στις 26 Φεβρουαρίου μέσω της Napalm Records, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Το vieo-clip του "Common Prayers" γυρίστηκε στις σπηλιές του Grutas de Mira d'Aire, που βρίσκονται σε βάθος 90 μέτρων και αποτελούν ένα από τα διασημότερα φυσικά αξιοθέατα της Πορτογαλίας. Στο video, σε σκηνοθεσία Guillherme Henriques συμμετέχει επίσης η τραγουδίστρια και ηθοποιός Aurora Pinho, ενώ το τραγούδι καταπιάνεται στιχουργικά με τα ζητήματα εγγυμοσύνης που προέκυψαν σε ευρεία έκταση σε μοναχές στην Πορτογαλία τον 18ο αιώνα.

Ο Fernando Ribeiro δήλωσε σχετικά:

«Πολιτικό; Θρησκευτικό; Ποιός νοιάζεται στην πραγματικότητα; Η μουσική είναι πηγή προσωπικής έκφρασης για τους Moonspell και είμαστε αρκετά μεγάλοι για να επιλέγουμε πλέον ποιές μάχες θέλουμε να δώσουμε. Το "Common Prayers" είναι στο ύφος τραγουδιών που μας αρέσει να δημιουργούμε, διαφορετικό, ατμοσφαιρικό με δυνατό ρεφραίν».

  • SHARE
  • TWEET