Ο George Chronas κυκλοφόρησε τον νέο του δίσκο

Το "Rational Sequence Of Events" αποτελείται από πρωτόπτυπες πολυφωνικές συνθέσεις για κιθάρα και την ατμόσφαιρα midi και ηλεκτρονικών ήχων

18/01/2021 @ 20:21

Το νέο άλμπουμ κυκλοφόρησε στις 23 Δεκεμβρίου μέσω του George Chronas Bandcamp.

Αποτελείται από 10 κομμάτια πρωτότυπων πολυφωνικών συνθέσεων για κιθάρα και την ατμόσφαιρα midi και ηλεκτρονικών ήχων.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τη νέα του δουλειά στο παρακάτω link.

Είναι μια δουλειά αρκετά ξεχωριστή με βάση του την εποχή του Νεοκλασικισμού από τη μουσική, την αρχιτεκτονική, τη ζωγραφική, την ποίηση και με επίκεντρο τη συναισθηματική διάσωση του σύγχρονου ανθρώπου. Στα κομμάτια του δίσκου υπάρχουν αναφορές για τον πόλεμο στη Συρία, την επανάσταση του 1821 ως τιμής ένεκεν της επετείου των 200 χρόνων. Aντικατοπτρίζει ψυχολογικές ασθένειες και αναπαριστά συνήθειες και μοτίβα της καθημερινότητας μέσα από την πρωτότυπη δομή κτίσης των κομματιών. Παράλληλα συνδυάζει μουσικά ηχοτοπία άλλων εποχών που δεν έχουμε βιώσει ενώ η σύγχρονη παραγωγή του δίσκου υποδέχεται τον νέο ακροατή και δίνει μια νέα φρεσκάδα σε κάτι που χρόνια τώρα θεωρείται αυστηρό και ελιτιστικό για το ευρύ κοινό.

instagram.com/georgechronas
facebook.com/GeorgeChronasMusic

Ακολουθήστε τον στα παραπάνω links για να βλέπετε όλα τα νεότερα, διαδικτυακές εκδηλώσεις και να επικοινωνήσετε με τον ίδιο τον δημιουργό μέσω των ζωντανών Q&A.

Φωτογραφίες: Cristina Alossi 
* Η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε με ευγενική χορηγία στο Νομισματικό Μουσείο της Αθήνας.

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET