Οι Megadeth κυκλοφορούν επίσημα τo περίφημο "Unplugged In Boston"

Ηχογραφήσεις από το τη βραδιά ήταν έως τώρα διαθέσιμες μόνο στα μέλη του fan club της μπάντας

15/07/2021 @ 11:33

Ένώ οι προεργασίες του νέου τους άλμπουμ να βρίσκονται σε εξέλιξη, οι Megadeth αποφάσισαν να επισκεπτούν το παρελθόν τους για μια ιδιαίτερη κυκλοφορία.

Συγκεκριμένα, το σχήμα του Dave Mustaine, σε συνεργασία με την indie δισκογραφική από το Los Angeles, Cleopatra Records, αποκάλυψαν την επίσημη κυκλοφορία, σε πληθώρα φυσικών εκδόσεων, της ακουστικής συναυλίας που είχαν δώσει στη Βοστώνη το 2001.

Το "Unplugged In Boston", που πραγματοποιήθηκε έπειτα από την κυκλοφορία του "The World Needs A Hero", δεν είχε κυκλοφορήσει μαζικά ποτέ έως τώρα, με ηχογραφήσεις από την ιδιαίτερη βραδιά να διατίθενται ανά τα χρόνια αποκλειστικά σε μέλη του επίσημου fan club της μπάντας.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και παρακάτω, το setlist της εμφάνισης, περιελάμβανε εκτελέσεις κομματιών από τους τότε πρόσφατους δίσκους της μπάντας, με το "Cryptic Writings" να καταλαμβάνει τη μερίδα του λέοντος όσον αφορά την εκπροσώπηση.

Σε άλλα σχετικά νέα με τους Megadeth, o Mustaine πρόσφατα ξεκαθάρισε πως ο Ellefson, που πλέον αποτελεί παρελθόν από το σχήμα, δεν πρόκειται να επιστρέψει στο μέλλον, με τα μέρη του στον διάδοχο του "Dystopia", τα οποία είχε ηχογραφήσει τον Μάιο του 2020, να έχουν αντικατασταθεί από ένα νέο, άγνωστο προς το παρόν, μέλος.

01. Dread And The Fugitive Mind
02. Trust
03. Time: The Beginning
04. Use The Man
05. Holy Wars...The Punishment Due
06. Almost Honest
07. Promises
08. She-Wolf
09. Moto Psycho
10. Symphony Of Destruction

  • SHARE
  • TWEET