Νέα μπάντα από τον Max Cavalera και τον γιο του

Το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει το ντεμπούτο του μέσω της Nuclear Blast

01/02/2021 @ 10:53

Η Nuclear Blast ανακοίνωσε την προσθήκη των Go Ahead And Die στο δυναμικό της.

Η μπάντα, περιλαμβάνει τον Max Cavalera (φωνητικά/κιθάρες, Soulfly, Cavalera Conspiracy, πρώην Sepultura), τον γιό του Igor Amadeus Cavalera (φωνητικά/κιθάρες/μπάσο), καθώς και τον Zack Coleman (τύμπανα, Khemmis, Black Curse).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο ήχος των Go Ahead And Die θα κινείται στα πεδία των death και thrash metal, με επιρροές από πρώιμους Celtic Frost υπό το πρίσμα μιας punk νοοτροπίας.

Ο Max Cavalera περιγράφει την μπάντα ως μια μοναδική συνεργασία μεταξύ πατέρα και γιού, επαναφέροντας με νέο αέρα το old-school:

«Τα άρρωστα riffs του Igor και το εκπληκτικό drumming του Coleman με ενέπνευσαν. Οι ακραίες εποχές απαιτούν ακραίες μουσικές!»

Ο Zach Coleman πρόσθεσε:

«Δεν θα γινόταν να είμαι περισσότερο ενθουσιασμένος που είμαι μέλος των Go Ahead And Die και μάλιστα να κυκλοφορήσουμε τον δίσκο μας μέσω της Nuclear Blast. Νιώθω πως καταφέραμε να αποτυπώσουμε την ακραία επιθετικότητα του ήχου μας στο άλμπουμ. Είναι μια μείξη του old-school (σκεφτείτε metal/punk της εποχής του '89) με νεότερους ήχους που αντικατοπτρίζουν όσα μας συμβαίνουν. Protest And Survive!»

Ο τελευταίος δίσκος των Soulfly, "Ritual", κυκλοφόρησε το 2018, χρονιά που κυκλοφόρησε και το πιο πρόσφατο πόνημα των Khemmis, το εξαιρετικό "Desolation".

Υπενθυμίζουμε πως το supergroup των Killer Be Killed στο οποίο συμμετέχει ο Max Cavalera, κυκλοφόρησε το 2020 τον δεύτερο δίσκο του, "Reluctant Hero".

Μείνετε συντονισμένοι στο Rocking για όλες τις νεότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τους Go Ahead And Die.

  • SHARE
  • TWEET