Δείτε το "Swords In The Wind" από το "Hell On Earth VI" των Manowar

Η επερχόμενη διευρυμένη επετειακή περιοδεία θα περιλαμβάνει τα "Into Glory Ride" και "Kings Of Metal"

15/03/2022 @ 19:51

Στις 14 Μαρτίου του 2020, οι Manowar πραγματοποίησαν την πρώτη εμφάνιση της καριέρας τους στο Μεξικό, ως επικεφαλής του Hell & Heaven Metal Fest.

Δύο χρόνια μετά, μοιράζονται το live video του "Swords In The Wind", το οποίο θα περιλαμβάνεται στο DVD "Hell On Earth VI", όπως και το ήδη δημοσιευμένο "Hand Of Doom".

Η επαναπρογραμματισμένη περιοδεία "Crushing The Enemies Of Metal Anniversary Tour '22/'23" αναμένεται να ξεκινήσει στις 18 Ιουνίου από την Κωνσταντινούπολη, με επόμενη στάση την Αθήνα και το Release Festival.

Βασική διαφορά είναι ο διευρυμένος χαρακτήρας της, καθώς στις επετείους από τις κυκλοφορίες των "Battle Hymns", "Fighting The World", "The Triumph Of Steel", "Warriors Of The World", "Gods Of War" και "The Lord Of Steel" προστίθενται δύο άλμπουμ που κατέχουν περίοπτη θέση στην σπουδαία δισκογραφία των Αμερικανών.

Πρόκειται για το θρυλικό "Into Glory Ride" που κυκλοφόρησε το 1983 και θεωρείται από μεγάλη μερίδα οπαδών ως το κορυφαίο των Manowar και συνολικά στο επικό heavy metal, και βεβαίως το "Kings Of Metal" του 1988 που αποδείχθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένο σε καλλιτεχνικούς και εμπορικούς όρους.

  • SHARE
  • TWEET