To "In The End" των Linkin Park ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο streams στο Spotify

Είναι το πρώτο nu-metal κομμάτι που σημειώνει το εν λόγω επίτευγμα

08/06/2021 @ 11:12

Όπως έγινε γνωστό μέσω του Chart Data, το "In The End" των Linkin Park ξεπέρασε το ένα δισεκατομύριο streams στην πλατφόρμα του Spotify.

Το single από το πλέον, δώδεκα φορές πλατινένιο, ντεμπούτο του συγκροτήματος, "Hybrid Theory", που μπορείτε να το ακούσετε εδώ, αποτελεί επίσης το πρώτο nu-metal τραγούδι που σημειώνει το εν λόγω επίτευγμα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το περασμένο καλοκαίρι, το video-clip του κομματιού, πέτυχε το αντίστοιχο επίτευγμα στο YouTube, κάτι που η μπάντα είχε επαναλάβειτο 2018 με το "Numb", που προέρχεται από το δεύτερο άλμπουμ τους, "Meteora", εξασφαλίζοντας τους μια θέση στη λίστα με τα κορυφαία συγκροτήματα στην ιστορία της πλατφόρμας.

Σε άλλα σχετικά νέα με το συγκρότημα, πριν λίγο καιρό οι Linkin Park έδωσαν στη δημοσιότητα το ντοκιμαντέρ "The Making Of Minutes To Midnight", με αφορμή την συμπλήρωση δεκατεσσάρων ετών από την κυκλοφορία του δίσκου, ενώ υπενθυμίζουμε πως ο Mike Shinoda, στο διάστημα της καραντίνας έμεινε ιδιαίτερα ενεργός και κυκλοφόρησε τρεις πειραματικούς δίσκους, τα "Dropped Frames, Vol. 1", "Vol. 2" και "Vol. 3".

  • SHARE
  • TWEET