Ανακοινώθηκε ντοκιμαντέρ για τον Nick Menza

Δείτε το trailer του "This Was My Life"

01/12/2020 @ 11:12

Η εταιρεία Screaming Butterfly Entertainment ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός ντοκιμαντέρ που θα επικεντρώνεται στον αδικοχαμένο ντράμερ των Megadeth, Nick Menza.

Το "This Was My Life", όπως θα ονομάζεται το ντοκιμαντέρ, θα είναι η πρώτη ταινία που θα επιχειρήσει να αποτυπώσει την ζωή και την κληρονομιά του μουσικού, όπως ακριβώς ήταν, έχοντας εγκριθεί και από την οικογένειά του.

Συγκεκριμένα, η επίσημη ανακοίνωση αναφέρει:

«Πρόκειται για μια ανένδοτη αναζήτηση στην ζωή ενός από τους πιο πετυχημένους thrash metal ντράμερς όλων των εποχών, από τα παιδικά του χρόνια μέχρι το τέλος της ζωής του, συμπεριλαμβανομένης και της αποτυχημένης προσπάθειας για ανασύσταση του θρυλικού "Rust In Peace" line-up των Megadeth».

Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει σπάνιο και ακυκλοφόρητο οπτικοακουστικό υλικό, μαγνητοσκοπημένο από τον ίδιο τον Menza κατά το χρονικό διάστημα 1988-1991, και σε αυτό θα παρουσιάζεται τόσο η καθημερινότητα της μπάντας, όσο και οι περιοδείες και η προσωπική του ζωή.

Ο manager του Menza, Rogert Bolger, δήλωσε:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με την Screaming Butterfly Entertaintment για αυτό το επίσημο ντοκιμαντέρ. Έχει υπάρξει κατά καιρούς έντονη παραπληροφόρηση αναφορικά με τον Nick και είμαι χαρούμενος που η αλήθεια θα έρθει στο φως.

Ο Nick αγαπούσε τους οπαδούς του και πάντα θεωρούσε πως χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν δυνατό. Θεωρώ πως όσοι τον εκτιμούν θα απολαύσουν αυτή την ταινία».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer του "This Was My Life" εδώ.

Δείτε επίσης:

Dave Mustaine: «Είχα πληγωθεί πολύ από όσα είχε πει για μένα ο Nick Menza πριν πεθάνει»

Αντίο Nick...

"Megalife": Το βιβλίο του Nick Menza στα ράφια τον Νοέμβριο

  • SHARE
  • TWEET