John Carpenter: «Η ζωή μου θα είναι πλήρης αν με εγκρίνουν οι Babymetal»

O θρυλικός σκηνοθέτης και μουσικός επιβεβαίωσε την αγάπη του για το metal

01/02/2021 @ 11:45

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Kerrang! στα πλαίσια της προώθησης του νέου του δίσκου, ο θρυλικός John Carpenter μίλησε για την αγάπη του για το metal και συγκεκριμένα τις Babymetal.

Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης, σχολιάζοντας την ιαπωνική μπάντα, ανέφερε:

«Είμαι μεγάλος οπαδός των Metallica. Αλλά ξέρεις, η ζωή μου θα είναι πλήρης αν με εγκρίνουν (σ.σ. "get endorsed") οι Babymetal! Τις αγαπώ, είναι θεσπέσιες!»

Όταν ερωτήθηκε για το εάν θα αποδεχόταν μια συνεργασία με το ιαπωνικό σχήμα, ο Carpenter απάντησε πως «θα αγαπούσα κάτι τέτοιο».

Αξίζει να σημειωθεί, πως σε παλαιότερη συνέντευξη του το 2017 στο Decibel, o καλλιτέχνης είχε αποκαλύψει πως ο γιός του τον είχε μυήσει στο συγκρότημα:

«Οι συναυλίες τους είναι εκπληκτικές. Ο γιός μου είναι ξετρελαμένος με οτιδήποτε έχει να κάνει με την ιαπωνική κουλτούρα. Όταν μου έδειξε τις Babymetal δεν μπορούσα να το πιστέψω. Είναι εξαιρετικές!»

Υπενθυμίζουμε πως ο τρίτος προσωπικός δίσκος του σκηνοθέτη, "Lost Themes III: Alive After Death" θα κυκλοφορήσει μέσω της Sacred Bones στις 5 Φεβρουαρίου εν τέλει, και διαδέχεται τα "Lost Themes" (2015) και "Lost Themes II" (2016). Μπορείτε να ακούσετε τα "The Dead Walk" και "Weeping Ghost" από το άλμπουμ εδώ.

O πιο τελευταίος δίσκος των Babymetal, "Metal Galaxy", κυκλοφόρησε το 2019, ενώ το συγκρότημα συμμετείχε και στο πρόσφατο, εξαιρετικό "Post Human: Survival Horror" των Bring Me The Horizon.

Δείτε επίσης:

[7+1]: Αγαπημένες ταινίες τρόμου της τελευταίας δεκαετίας

John Carpenter @ Piraeus Academy, 27/05/16

  • SHARE
  • TWEET