Μπάντες και προσωπικό της Holy Roar Records αντιδρούν στις καταγγελίες περί βιασμού εναντίον του ιδρυτή της

Οι εργαζόμενοι παραιτούνται, οι Rolo Tomassi αποχωρούν, Ithaca, Svalbard, κ.ά. συντάσσονται με τα θύματα

09/09/2020 @ 11:05

Την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, ο ιδρυτής και επικεφαλής της Αγγλικής ανεξάρτητης δισκογραφικής Holy Roar Records, Alex Fitzpatrick, κατηγορήθηκε δημόσια από δύο άτομα για σεξουαλική παρενόχληση, βιασμό και κακοποίηση. Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις καταγγελίες των προσώπων.

Από τη στιγμή της δημοσιοποίησης των περιστατικών, πλήθος μπαντών που ανήκουν στη σκέπη της δισκογραφικής, μεταξύ των οποίων και οι Ithaca, Apologies I Have None, Respire, Svalbard, Palm Reader, Fall of Messiah, και Renounced εξέφρασαν τη στήριξή τους στα θύματα, ζητώντας ταυτόχρονα από τη δισκογραφική να υπάρξουν εξελίξεις, ενώ οι Rolo Tomassi ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους.

Ακολουθώντας την τοποθέτηση των μπαντών, οι εργαζόμενοι της Holy Roar συνέταξαν επιστολή με την οποία ανακοινώνουν την παραίτησή τους από την εταιρεία, ζητώντας ταυτόχρονα δημόσια συγγνώμη για την παρατεταμένη σιωπή στο φως των καταγγελιών, εξαιτίας του σοκ που υπέστησαν, όπως ανέφεραν, επισημαίνοντας πως αναμένεται τοποθέτηση και από τον Fitzpatrick.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mother of Pearl (@motherofpearl___) on

  • SHARE
  • TWEET