Helloween: Τίτλος, ημερομηνία κυκλοφορίας και tracklist του νέου δίσκου

Επισήμως αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη επιστροφή

11/03/2021 @ 20:01

Τρεις εβδομάδες πριν την διάθεση του πρώτου single "Skyfall", οι Helloween σημαίνουν την αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου νέου δίσκους τους, δημοσιοποιώντας όλες τις βασικές λεπτομέρειες.

Το πρώτο άλμπουμ της επτάδας πλέον μετά την πολυπόθητη επιστροφή των Michael Kiske και Kai Hansen θα φέρει τον τίτλο "Helloween" και πρόκειται να βγει στην αγορά στις 18 Ιουνίου.

Σε αντίθεση με το ντεμπούτο EP του 1985 με τον ίδιο τίτλο, το νέο, ομώνυμο άλμπουμ των Γερμανών θρύλων του power metal θα περιλαμβάνει συνολικά δώδεκα κομμάτια, με την προπαραγγελία να ανοίγει στις 26 Μαρτίου.

Οι τρεις μουσικοί που αποτέλεσαν τον πυρήνα του συγκροτήματος πριν από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες δηλώνουν συγκινημένοι και ενθουσιασμένοι.

Michael Weikath: «Είναι η ακατανόητη συνάντηση επτά μουσικών που εργάζονται ως φίλοι και ακόμη και ως οικογένεια και δημιούργησαν κάτι που κανείς δεν θα πίστευε ότι θα ήταν δυνατό. Είναι σαν να ξυπνάς από τον ύπνο αλλά να είσαι ακόμα σε ένα απίστευτο όνειρο.»

Kai Hansen: «Το να είμαι στο στούντιο με τους παλιούς μου συντρόφους μετά από τριάντα χρόνια ήταν πολύ συναισθηματικό για μένα. Αλλά ταυτόχρονα ήταν μια εντελώς διαφορετική εμπειρία με τα «νέα» παιδιά. Η συνεργασία διαφορετικών τραγουδοποιών και ισχυρών χαρακτήρων έκανε το άλμπουμ πολύ ξεχωριστό: έναν μοναδικό συνδυασμό με αναμνήσεις από όλα τα κεφάλαια της ιστορίας του συγκροτήματος. Οι Helloween αποτελούν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και ανυπομονώ να γιορτάσω τα τραγούδια ζωντανά για και με τους οπαδούς μας!»

Markus Grosskopf: «Για εμένα, ως ένας από τους τελευταίους «επιζώντες» που έχουν παίξει κάθε νότα από την αρχή, ήταν μια φανταστική εμπειρία και μια πολύ φορτισμένη συναισθηματικά διαδικασία. Νομίζω ότι όλοι μπορούν να το ακούσουν σε αυτό το άλμπουμ. Το αγαπώ.»

Το tracklist του "Helloween" έχει αναλυτικά ως εξής:

1. Out For The Glory
2. Fear Of The Fallen
3. Best Time
4. Mass Pollution
5. Angels
6. Rise Without Chains
7. Indestructible
8. Robot King
9. Cyanide
10. Down In The Dumps
11. Orbit
12. Skyfall

  • SHARE
  • TWEET