Ο Geddy Lee ανασύρει φωτογραφία από την εφηβεία του

Είναι 14 ή 15 ετών και φυσικά παίζει μπάσο!

24/06/2020 @ 00:47

Ο Geddy Lee ανακάλυψε μία από εκείνες τις φωτογραφίες που, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, τον κάνουν να αναρωτιέται εάν είναι όντως ο ίδιος, και δεν έχασε την ευκαιρία να την αναρτήσει στο Instagram.

Στην σχετική περιγραφή, ο μπασίστας και τραγουδιστής των Rush δηλώνει πως στην φωτογραφία είναι 14 ή 15 ετών και εμφανίζεται ως μέλος μιας garage μπάντας σε μια από τις πρώτες του συναυλίες:

«Θυμάμαι ότι παίζαμε μερικά τραγούδια των Sam & Dave και των Grassroots! ...Και αν κοιτάξετε προσεκτικά, μόλις που μπορείτε να δείτε ένα λευκό μπάσο Hagström στα χέρια μου! Είναι ένα από τα πρώτα μου όργανα...»

Ο Lee έχει συνδεθεί ως μπασίστας περισσότερο με το Rickenbacker και σε παλαιότερη συνέντευξή του ανέφερε πως κατέληξε να το χρησιμοποιεί:

«Την πρώτη φορά που είδα το Rickenbacker 4001 ήταν όταν έπαιζε με αυτό ο McCartney στην ζωντανή εκτέλεση του "All You Need Is Love" με τους Beatles. Θυμάμαι να αναρωτιέμαι τί είναι αυτό και να λέω ότι φαίνεται τόσο παράξενο. Φυσικά κατόπιν, στα χέρια του Chris Squire των Yes, ήταν για μένα εμβληματικό.»

  • SHARE
  • TWEET