Νέο σχήμα με πέντε πρώην μέλη των In Flames

Ερωτηματικό για τον Niclas Engelin

01/11/2021 @ 10:58

Γεγονός είναι η δημιουργία ενός νέου σχήματος αποτελούμενο από πέντε μουσικούς με θητεία στους In Flames.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστά το όνομα The Halo Effect και τα μέλη, ενώ περισσότερα θα πρέπει να αναμένονται πολύ σύντομα.

Το σχήμα αποτελούν οι Jesper Strömblad (κιθάρα), Daniel Svensson (τύμπανα), Peter Iwers (μπάσο), Niclas Engelin (κιθάρα) και Mikael Stanne (φωνή).

Ιδρυτικό μέλος των In Flames, ο Strömblad έφυγε τον Φεβρουάριο του 2010 ώστε να συνεχίσει την προσπάθεια απεξάρτησής του από το αλκοόλ, ενώ αργότερα άφησε σαφείς αιχμές εναντίον των πρώην συνεργατών του.

Ο Svensson διετέλεσε μέλος από το 1998 έως το 2015 και αποχώρησε για να αφοσιωθεί στην οικογένειά του.

Μέλος των In Flames από το 1997, ο Iwers αποχώρησε τον Νοέμβριο του 2016, εκφράζοντας σε σχετική δήλωσή του την επιθυμία του να επιχειρήσει άλλες προσπάθειες.

Ως γνωστόν, ο Stanne, εκτός από βασικός και αναντικατάστατος frontman των Dark Tranquillity, ήταν ο τραγουδιστής στο "Lunar Strain", ντεμπούτο των In Flames που κυκλοφόρησε το 1994, ενώ ήταν μέλος των HammerFall την περίοδο 1993 έως 1996.

Θολό παραμένει το τοπίο όσον αφορά τον ρόλο του Engelin στους In Flames, καθώς το τελευταίο διάστημα δεν συμμετέχει στις δραστηριότητες του συγκροτήματος, χωρίς να έχει επισημοποιηθεί όμως η αποχώρησή του.

  • SHARE
  • TWEET