Πρώην μέλη των The Fall ιδρύουν νέο σχήμα

Η οικογένεια του Mark E. Smith θεωρεί την κίνηση προσβλητική

02/02/2023 @ 14:54

Πρώην μέλη των θρυλικών The Fall ίδρυσαν ένα νέο σχήμα και ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους.

Συγκεκριμένα, οι House Of All, αποτελούνται από τους Martin Bramah (φωνητικά/κιθάρες - ιδρυτικό μέλος των The Fall, Blue Orchids), Steve Hanley (μπάσο, 1979–1998), τον αδελφό του Paul Hanley (τύμπανα, 1980-1985) τον Si Wolstencroft (επίσης τύμπανα,1986–1997), και τον Pete Greenaway (2007–2018) στις κιθάρες.

Ο ομότιτλος δίσκος της μπάντας, που αυτοχαρακτηρίζεται ως "A Fall Family Continuum project", θα κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου και πλέον είναι διαθέσιμο το πρώτο δείγμα μέσα από αυτόν.

Πρόκειται για το single "Harlequin Duke", το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ, ενώ παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist της κυκλοφορίας.

Η είδηση της άφιξης του ντεμπούτου βέβαια, δεν πέρασε απαρατήρητη, με την οικογένεια του εμβληματικού Mark E. Smith, frontman των The Fall που απεβίωσε το 2018, να εκδίδει ανακοίνωση στην οποία, πέραν του να απαγορεύει την οποιαδήποτε χρήση του ονόματος του καλλιτέχνη, αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Όχι μόνο βρίσκουμε αυτή την κίνηση αρκετά προσβλητική και πολύ παραπλανητική ως προς το ευρύτερο ακροατήριο και τους οπαδούς του Mark E. Smith, αλλά μας προκαλεί επίσης βαθιά θλίψη και δυσφορία».

1. Aynebite
2. But Wilful I Am
3. Dominus Ruinea
4. Harlequin Duke
5. Magic Sound
6. Minerva Disrobed
7. There's More
8. Turning Of The Years

  • SHARE
  • TWEET