Evanescence: Ανακοίνωσαν την πρώτη τους livestream συναυλία

Θα περιλαμβάνει ζωντανές εκτελέσεις τραγουδιών από το νέο τους άλμπουμ

17/11/2020 @ 11:25

Οι Evanescence ανακοίνωσαν την διεξαγωγή της πρώτης τους livestream συναυλίας στην εποχή της πανδημίας.

Η εκδήλωση, θα ονομάζεται "Evanescence: A Live Session From Rock Falcon Studio" και θα μεταδοθεί το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου.

Έκτοτε, το stream θα είναι διαθέσιμο ως την Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου, με τους ενδιαφερόμενους να έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήρια, αλλά και να ανατρέξουν σε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Η μπάντα, νωρίτερα μες την χρονιά, εξαιτίας της υπάρχουσας κατάστασης ανέβαλλε την προγραμματισμένη παγκόσμια περιοδεία που προετοίμαζε.

Τα μέλη των Evanescence όμως, από το Rock Falcon Studio του Nashville, έπαιξαν τραγούδια από όλο το φάσμα της πορείας τους, ανάμεσά τους και, για πρώτη φορά, συνθέσεις από τον επερχόμενο νέο τους δίσκο, "The Bitter Truth", τα οποία θα έχει τη δυνατότητα ο κόσμος να παρακολουθήσει στο προγραμματισμένο livestream.

Ως συνοδεία της ανακοίνωσης, το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη ζωντανή εκτέλεση του "Use My Voice", την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Υπενθυμίζεται πως έως τώρα οι Evanescence έχουν κυκλοφορήσει ως προπομπούς του νέου τους δίσκου τα κομμάτια "The Game Is Over", "Wasted On You" και "Use My Voice".

  • SHARE
  • TWEET