Νέο δείγμα από τον επερχόμενο δίσκο των Evanescence

Ακούστε το “The Game Is Over” που βρίσκει την μπάντα να εξωτερικεύει τα συναισθήματά της

01/07/2020 @ 11:10

Οι Evanescence αναμένονται εντός της χρονιάς να κυκλοφορήσουν νέο πρωτότυπο υλικό έπειτα από εννιά χρόνια, με τον νέο τους δίσκο "The Bitter Truth".

Η μπάντα, λίγο καιρό μετά την δημοσιοποίηση του πρώτου single από τον επερχόμενο δίσκο, "Wasted On You", κυκλοφορεί το δεύτερο δείγμα, ονόματι “The Game Is Over”.

Μπορείτε να ακούσετε, το οργισμένο και εμφανώς πιο βαρύ ηχητικά "The Game Is Over" εδώ, ενώ την Παρασκευή, οι Evanescence θα δημοσιοποιήσουν και ένα video clip για το κομμάτι.

Η Amy Lee, σχολιάζοντας το ύφος του νέου τραγουδιού, δήλωσε πως:

«Το τραγούδι έχει να κάνει με την απέχθεια για την υποκρισία. Τις μάσκες που φοράμε για να νιώθουν οι άλλοι γύρω μας ασφαλείς, ενώ τα εσωτερικά μας συναισθήματα είναι πολύ διαφορετικά. Εξωτερικά όμως εκφραζόμαστε πολύ διαφορετικά για να μπορέσουμε να είμαστε κοινωνικά αποδεκτοί, ή τουλάχιστον να μην φαινόμαστε περίεργοι στους δίπλα μας.

Το “The Game Is Over” είναι μια υπόσχεση στον εαυτό μου και γενικά, πως θα εκφράζω περισσότερο το πώς νιώθω πραγματικά. Είναι και μια προσπάθεια για αυτοβελτίωση, να μην νιώθω απομονωμένη και πληγωμένη».

Όσον αφορά την ηχητική κατεύθυνση του νέου δίσκου, η Lee δήλωσε πως θα είναι ένας συνδυασμός της ηχητικής ταυτότητας της μπάντας αλλά και ρίσκων που ήταν ζωτικό για την μπάντα να πάρει.

  • SHARE
  • TWEET