Οι Eternal Champion επιστρέφουν με νέο δίσκο

Ακούστε το ομότιτλο και δείτε όλες τις πληροφορίες από το επερχόμενο άλμπουμ

24/08/2020 @ 13:25

Ο δεύτερος δίσκος των ανερχόμενων Αμερικανών epic metallers Eternal Champion είναι γεγονός.

Το εξαιρετικό, προ τετραετίας ντεμπούτο των Eternal Champion, "The Armor Of Ire", που βρήκε την μπάντα να εμφανίζεται σε πλήθος φεστιβάλ σε Ευρώπη και Η.Π.Α. όπως το Keep It True, Up The Hammers και Frost And Fire, τους καθιέρωσε ως μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες περιπτώσεις συγκροτημάτων στο underground heavy metal στερέωμα.

Το "Ravening Iron", όπως θα ονομάζεται ο διάδοχός του, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω της No Remorse Records στις 20 Νοεμβρίου.

Η μπάντα, συνόδευσε την ανακοίνωση των λεπτομερειών του νέου δίσκου με την κυκλοφορία του ομότιτλου τραγουδιού, που μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Την παραγωγή του δίσκου, ανέλαβε, για ακόμη μια φορά ο πολυπράγμων Arthur Rizk, (Cro-Mags, Cavalera Conspiracy, Power Trip, Sacred Reich, Crypt Sermon, Sumerlands, μεταξύ άλλων) ντράμερ και κιθαρίστας της μπάντας.

Το εξώφυλλο, που μπορείτε να δείτε παρακάτω όπως και το tracklist του δίσκου, είναι μια δημιουργία του Ken Kelly, υπεύθυνου για τα κλασικά εξώφυλλα των "Destroyer" (Kiss), "Rising" (Rainbow) και "Kings Of Metal" και "Triumph Of Steel" (Manowar).

Υπενθυμίζουμε πως το "The Armor Of Ire", συγκαταλέγεται στα 100 καλύτερα metal άλμπουμ της δεκαετίας του, όπως αναδείχθηκαν από την συντακτική ομάδα του Rocking.gr.

1. A Face in the Glare
2. Ravening Iron
3. Skullseeker
4. War at the Edge of the End
5. Coward’s Keep
6. Worms of the Earth
7. The Godblade
8. Banners of Arhai

  • SHARE
  • TWEET