Εκατοντάδες κάτοχοι εισιτηρίων μένουν εκτός συναυλίας των Foo Fighters

Η μπάντα με ανακοίνωση εξηγεί το πρόβλημα της παράνομης μεταπώλησης εισιτηρίων

21/09/2017 @ 08:54

Εκατοντάδες κάτοχοι εισιτηρίων έμειναν έξω από την O2 arena του Λονδίνου και τη συναυλία της 19ης Σεπτεμβρίου των Foo Fighters.

Είχαν αγοράσει τα εισιτήριά του από site μεταπώλησης και όχι από το επίσημο και δεν είχαν μαζί τους ταυτότητα για να ταυτοποιήσουν την αγορά, καθώς δεν είχαν αγοραστεί από αυτούς αρχικά αλλά από τον μεταπωλητή ο οποίος στη συνέχεια τα πούλησε σε υψηλότερη τιμή. Μετά από φωνές και διαμαρτυρίες, πως ουδέποτε είχαν ενημερωθεί για τη διαδικασία, οι υπεύθυνοι τους άφησαν να περάσουν ωστόσο πάρα πολλοί από αυτούς είχαν ήδη αποχωρήσει.

Το πρόβλημα της μεταπώλησης εισιτηρίων επηρεάζει το Ην. Βασίλειο περισσότερο από κάθε άλλη χώρα εκτός Η.Π.Α και ο στόχος είναι να αγοράζονται ηλεκτρονικά και ο κάτοχος της κάρτας με την οποία αγοράστηκαν να είναι παρών κατά την είσοδο. Iron Maiden, Radiohead και Foo Fighters είναι έμπρακτοι πολέμιοι της μαύρης αγοράς εισιτηρίων και το 2015 ένωσαν τις φωνές τους με τους σε ανοικτή επιστολή προς τη βρετανική κυβέρνηση με στόχο να καταπολεμηθεί αυτό το φαινόμενο.

Οι Foo Fighters σε ανακοίνωσή τους ανέφεραν: «Δυστυχώς, παρά τις δικές μας προσπάθειες μαζί με την O2, ένας μικρός αριθμός εισιτηρίων έπεσε στα χέρια ασυνείδητων site μεταπώλησης. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ένας μικρός αριθμός οπαδών μας να μην εισέλθουν στο χώρο και στη συναυλία. Προτείνουμε και ελπίζουμε στο μέλλον όλοι οι οπαδοί μας να αγοράζουν εισιτήρια από επίσημα site για να είναι σίγουροι πως δεν θα πέσουν θύματα και θα χάσουν τα λεφτά που απέκτησαν με πολύ κόπο».

Tην ίδια στιγμή, οι Foo's έκαναν γνωστό πως το 2018 και στην επίσκεψή τους σε Βραζιλία και Αργεντινή (τέλη Φεβρουαρίου) θα έχουν μαζί, τους Queens Of The Stone Age.

  • SHARE
  • TWEET