Πρώτο single από τον επερχόμενο δίσκο των Dream Theater

Δείτε το video clip του "The Alien"

15/08/2021 @ 17:58

Λίγες εβδομάδες μετά την δημοσιοποίηση όλων των βασικών πληροφοριών για τον επερχόμενο δίσκο τους, οι Dream Theater κυκλοφόρησαν το πρώτο single.

Πρόκειται για το εναρκτήριο, διάρκειας εννιάμισι λεπτών "The Alien" σε στίχους του τραγουδιστή James LaBrie, με το αντίστοιχο video clip να διατίθεται μέσω του καναλιού του συγκροτήματος στο YouTube.

To δέκατο πέμπτο στούντιο άλμπουμ των κορυφαίων Αμερικανών progsters ονομάζεται "A View From The Top Of The World" και πρόκειται να βγει στην αγορά στις 22 Οκτωβρίου μέσω της Inside Out Music.

Σε σχετική του δήλωση, ο κιθαρίστας John Petrucci αναφέρει τα εξής:

«Είναι το πρώτο που γράψαμε μαζί. Δίνει στον κόσμο μία οπτική για το πώς ήταν όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά μετά από όλους αυτούς τους μήνες. Έχει την περιπέτεια, την μη παραδοσιακή δομή, τη βαρύτητα και τα hooks.

Πραγματικά έδωσε τον τόνο για το άλμπουμ. Ο James έγραψε τους στίχους για την ιδέα της μεταμόρφωσης και της αναζήτησης εναλλακτικών οικισμών πέρα ​​από τη Γη μας.

Δεδομένου ότι πηγαίνουμε πέρα ​​από τον πλανήτη μας, εξωγήινοι αποδεικνύεται ότι είμαστε εμείς. Νομίζω ότι πρόκειται για ωραίους και δημιουργικός στίχους από τον James.»

  • SHARE
  • TWEET