Ο rock δίσκος της Dolly Parton είναι και ο πιο εμπορικός της στα charts

H θρύλος της country μπαίνει στο top 10 του Billboard μόλις για τρίτη φορά στην καριέρα της

27/11/2023 @ 14:11

Η Dolly Parton κυκλοφόρησε πρόσφατα το ιδιαίτερο "Rockstar", τον δίσκο με την υψηλότερη θέση στα charts στην μέχρι τώρα καλλιτεχνική της σταδιοδρομία!

Το άλμπουμ - φόρος τιμής στο rock από τη βετεράνο της country, στο οποίο συμμετέχουν οι Sting, Steven Tyler, Joan Jett and the Blackhearts, Elton John, Paul McCartney και Ringo Starr, βρέθηκε στο νο.3 του Billboard Top 200 την προηγούμενη εβδομάδα, πουλώντας 128.000 μονάδες, που αντιστοιχούν σε πωλήσεις 118.500 φυσικών μορφών του δίσκου καθώς και ψηφιακών streams.

Αυτή, είναι μόλις η τρίτη φορά που η θρυλική μουσικός, που πλέον βρίσκεται στο 77ο έτος της ηλικίας της, εισέρχεται στο top 10 των Billboard charts στην πορεία της, με τις προηγούμενες να σημειώνονται το 2014 με το άλμπουμ "Blue Smoke" και το 1987 με τη συνεργασία της με τις Linda Ronstandt και Emmylou Harris στο "Trio". Και τα δυο άλμπουμ βρέθηκαν στο νο. 6.

Σημειώνεται πως το "Rockstar" της Parton έπεται του "1989 (Taylor's Version)" της "Taylor Swift" στη δεύτερη θέση και του "For All The Dogs" του Drake, που επέστρεψε στην κορυφή.

Μπορείτε να διαβάσετε την κριτική του Rocking στο "Rockstar" στον εξής σύνδεσμο.

  • SHARE
  • TWEET