O David Lee Roth ανακοίνωσε την απόσυρσή του

Ο θρυλικός frontman στην αποκάλυψή του αναφέρθηκε και στον θάνατο του Eddie Van Halen

04/10/2021 @ 08:32

Σε συνέντευξή του στο Las Vegas Review-Journal, ο David Lee Roth αποκάλυψε πως θα αποσυρθεί από την μουσική τον Ιανουάριο.

Ο θρυλικός frontman, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσής της απόφασής του, ήταν ιδιαίτερα κατηγορηματικός:

«Αυτό ήταν, κρεμάω τα παπούτσια μου. Αυτή είναι η πρώτη και η μοναδική ανακοίνωση. Δεν πρόκειται να εξηγήσω το σκεπτικό, αυτό είναι καλά κρυμμένο. Θα δώσω τις τελευταίες πέντε συναυλίες μου και μετά τέλος».

Ο πρώτος τραγουδιστής των Van Halen, αναφέρθηκε και στον θάνατο του Eddie με αφοπλιστικό τρόπο:

«Ειλικρινά πίστευα πως θα ήμουν πρώτος. 'Ενιωθα πως ο κ. Marlboro θα με έπαιρνε. Hey Ed, αν βλέπεις κάτι στον πλαϊνό σου καθρέπτη αυτός θα είμαι εγώ που πλησιάζω. Οι γιατροί μου και όσοι με φροντίζουν με ώθησαν να το λαμβάνω υπόψη κάθε φορά που ανεβαίνω στη σκηνή, πως διακινδυνεύω το μέλλον μου.

Αποφάσισα να αποδεχθώ με το πόσο σύντομη είναι η ζωή και πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος».

Ο "Diamond Dave", στην ίδια συνέντευξη ενημέρωσε πως αυτός και η μπάντα που τον πλαισιώνει επί σκηνής πραγματοποιούν 75 πρόβες για κάθε συναυλία, με τις πέντε παραστάσεις να λαμβάνουν χώρα στο Las Vegas.

Παράλληλα, ο μουσικός ανέφερε πως βρίσκεται σε στενή επικοινωνία καθημερινά με τον Alex Van Halen, ο οποίος θα εμφανιστεί μαζί του στις εν λόγω συναυλίες:

«Θα είναι σε κλασικό στυλ Van Halen. Θα δείτε την τελευταία αυθεντική εκδοχή της μπάντας, και την μοναδική, που είμαστε εγώ και ο Alex. Δεν παραδόσαμε τη σκυτάλη σε κανέναν»

  • SHARE
  • TWEET