Πολυτελής συλλογή με σπάνιο υλικό γύρω από τα πρώτα χρόνια των Darkthrone

H μπάντα γιορτάζει τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του ιστορικού της ντεμπούτου

28/01/2021 @ 12:31

Οι Darkthrone σε συνεργασία με την Peaceville Records, αποκάλυψαν την άφιξη μιας υπολυτελούς συλλογής που θα επικεντρώνεται στις πρώιμες μέρες τους.

Συγκεκριμένα, το box set, θα ονομάζεται "Shadows Of Iconoclasm", και, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ετών από το ιστορικό ντεμπούτο της μπάντας, "Soulside Journey", θα συγκεντρώνει σπάνιο και ακυκλοφόρητο οπτικοακουστικό υλικό από τα πρώτα χρόνια του σχήματος.

Το "Shadows Of Iconoclasm" θα περιλαμβάνει:

-Τα 4 πρώτα demo της μπάντας, ("Land Of Frost", "A New Dimension", "Thulcandra" και "Cromlech") σε κασέτες με το αυθεντικό layout.

-Το "Soulside Journey" remastered σε βινύλιο.

-Την αυθεντική εκδοχή του άλμπουμ "Goatlord", όπως έχει διασωθεί στις κασέτες του Fenriz.

-Για πρώτη φορά σε βινύλιο τις εμφανίσεις της μπάντας σε Όσλο, Δανία και Φινλανδία και συγκεκριμένα τα "Live In Esbjerg, Denmark 1990", "Live In Oslo, November 1990", "Live In Riihimaki and Lahti, Finland 1991".

-Επτάιντσο με κομμάτια από την εμφάνιση της μπάντας σε τηλεοπτική εκπομπή το 1989, συμπεριλαμβανομένης και της διασκευής τους στο "Visual Aggression" των Celtic Frost.

-DVD που περιλαμβάνει οπτικό υλικό από τις προαναφερθείσες εμφανίσεις καθώς και ένα κομμάτι από την συναυλία τους στο Όσλο τον Σεπτέμβρη του 1990 με τους Cadaver και Abhorrence ως support.

-Φωτογραφίες και αφίσες της εποχής και του εξωφύλλου του "Soulside Journey", καθώς και ένα λεύκωμα 60 σελίδων που αποτυπώνει εκείνα τα χρόνια της μπάντας όπως αναγράφονται στο αντίστοιχο που περιεχόταν στο "Black Death And Beyond" box set, αυτή τη φορά όμως με αποκλειστικό επιπρόσθετο υλικό.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε την πολυτελή συλλογή, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Απριλίου, εδώ, ενώ εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα video όπου απεικονίζει όσα περιέχονται εντός της.

Δείτε επίσης:

«A Buyer's Guide»: Darkthrone

«A Beginner's Guide»: Peaceville Records

Darkthrone: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τον διάδοχο του "Old Star"

  • SHARE
  • TWEET