Οι Cradle Of Filth επιστρέφουν με νέο δίσκο

Δείτε το video clip του καινούριου single της μπάντας του Dani Filth

30/07/2021 @ 20:02

Οι Cradle Of Filth ανακοίνωσαν την άφιξη του δέκατου τρίτου δίσκου τους.

Συγκεκριμένα, το συγκρότημα του Dani Filth θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου μέσω της Nuclear Blast το "Existence Is Futile", που ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Σχολιάζοντας την θεματική προσέγγιση του διαδόχου του "Cryptoriana - The Seductiveness Of Decay" του 2017, ο frontman του extreme metal σχήματος ήταν ιδιαίτερα κατατοπιστικός:

«O δίσκος επικεντρώνεται στον υπαρξισμό, τον υπαρξιακό τρόμο και τον φόβο για το άγνωστο. Η θεματική δεν επηρεάστηκε από την πανδημία, την είχαμε ολοκληρώσει πριν ξεσπάσει όλη αυτή η κατάσταση, η οποία είναι και η κορυφή του παγόβουνου αναφορικά με το που κατευθύνεται ο κόσμος. Υποθέτω πως ο τίτλος πράγματι φαντάζει αρκετά δυσοίωνος.

Είναι όμως, περισσότερο μια απόπειρα να αναγνωρίσουμε την αλήθεια, να πούμε πως όλα επιτρέπονται επειδή δεν υπάρχει νόημα πουθενά, παραφράζοντας κατά κάποιο τρόπο την γνωστή ρήση του Aleister Crowley. Όλοι γνωρίζουμε πως θα πεθάνουμε, οπότε ας απολαύσουμε τη ζωή όσο μπορούμε».

Αξίζει να σημειωθεί πως στην νέα προσθήκη στη δισκογραφία της μπάντας, θα συμμετέχει ο γνωστός ηθοποιός Doug "Pinhead" Bradley σητν πιο πολιτικοποιημένη σύνθεση της μπάντας έως τώρα, το "Suffer Our Dominion", ενώ το μπόνους κομμάτι "Sisters Of The Mist" αποτελεί στιχουργικά την ολοκλήρωση της τριλογίας που ξεκίνησε με το περίφημο "Her Ghost In The Fog" από το άλμπουμ "Midian".

Οι Cradle Of Filth συνόδευσαν την ανακοίνωση του καινούριου άλμπουμ με την δημοσιοποίηση του πρώτου δείγματος μέσα από αυτό, για το "Crawling King Of Chaos".

Μπορείτε να δείτε το video clip του single εδώ, ενώ παρακάτω διατίθενται το tracklist και το εξώφυλλο του "Εxistence Is Futile".

The Fate Of The World On Our Shoulders
Existential Terror
Necromantic Fantasies
Crawling King Chaos
Here Comes A Candle… (Infernal Lullaby)
Black Smoke Curling From The Lips Of War
Discourse Between A Man And His Soul
The Dying Of The Embers
Ashen Mortality
How Many Tears To Nurture A Rose?
Suffer Our Dominion
Us, Dark, Invincible
Sisters Of The Mist (Bonus track)
Unleash The Hellion (Bonus track)

 

  • SHARE
  • TWEET