Livestream από καθεδρικό ναό ετοιμάζουν οι Cradle Of Filth

Γιορτάζουν την παραμονή του Halloween αλλά και την ολοκλήρωση του νέου τους δίσκου

01/09/2020 @ 14:59

Το βρετανικό extreme metal συγκρότημα των Cradle Of Filth θα γιορτάσει με έναν μοναδικό τρόπο την παραμονή του Halloween.

Παρά τις πολλές αντιξοότητες για τους μουσικούς που έχει επιφέρει η πανδημία σε όλο τον κόσμο, οι Cradle Of Filth αποφάσισαν να προσφέρουν μια ζωντανή live stream συναυλία τους σε όλους τους οπαδούς τους.

Πιο συγκεκριμένα, στις 30 Οκτωβρίου ο Dani Filth με τους υπόλοιπους μουσικούς του σχήματος θα δώσουν ένα show στην εκκλησία St. Mary στο Colchester του Λονδίνου.

Ο frontman του συγκροτήματος δήλωσε: «Σαν μπάντα, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε ξανά σε ένα μαγευτικό χώρο, δίπλα στην πατρίδα μου το Suffolk. Θα είναι μια γιορτή για το Halloween αλλά και της ολοκλήρωσης του νέου δίσκου των Cradle Of Filth, μια διεργασία που μας βοήθησε να εξουδετερώσουμε την βαρεμάρα του lockdown, χαρίζοντας μας άπλετο χρόνο στο studio, χωρίς άγχος. Έτσι, μας βοήθησε να γράψουμε τον καλύτερο μας δίσκο».

Εισιτήρια για την συναυλία που θα λάβει χώρα στις 30 Οκτωβρίου μπορείτε να προμηθευτείτε από εδώ.

Διαβάστε στους παρακάτω συνδέσμους την κριτική του τελευταίου τους δίσκου με τίτλο "Cryptoriana - The Seductiveness Of Decay", έναν πλήρη οδηγό δισκογραφίας της μπάντας αλλά και την κριτική της remastered έκδοσης του "Cruelty And The Beast".

cradle-of-filth-livestream

  • SHARE
  • TWEET