Δίσκος διασκευών από τον Bruce Springsteen

Ακούστε την εκτέλεση του "Do I Love You (Indeed I Do)"

29/09/2022 @ 20:00

Το ολοκαίνουργιο studio album του Bruce Springsteen, μια συλλογή από 15 μεγάλα soul τραγούδια με τίτλο "Only The Strong Survive", θα κυκλοφορήσει μέσω της Panik Records / Sony Music στις 11 Νοεμβρίου. Με τη φωνή του μοναδικού Springsteen, το "Only The Strong Survive" γιορτάζει μουσική από τραγούδια των Motown, Gamble and Huff, Stax και πολλών άλλων δισκογραφικών. Στο 21ο studio album του Bruce Springsteen θα υπάρχουν guest φωνητικά από τον Sam Moore, καθώς και συμμετοχές από τους The E Street Horns, ενορχηστρώσεις από τον Rob Mathes, και backing vocals από τους Soozie Tyrell, Lisa Lowell, Michelle Moore, Curtis King Jr., Dennis Collins και Fonzi Thornton.

Ακούστε το πρώτο single "Do I Love You (Indeed I Do)" εδώ.

Ο Bruce Springsteen σχολίασε:

«Ήθελα να δημιουργήσω ένα album όπου απλά τραγουδάω. Και τι θα ήταν καλύτερο από το να τραγουδήσω κλασικά Αμερικάνικα τραγούδια από τα '60s και '70s; Εμπνεύστηκα από καλλιτέχνες όπως Levi Stubbs, David Ruffin, Jimmy Ruffin, Τhe Iceman Jerry Butler, Diana Ross, Dobie Gray και Scott Walker μεταξύ πολλών άλλων. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να αποδώσω φόρο τιμής σε όλους τους καλλιτέχνες -και τις τρομερές μουσικές τους. Ο στόχος μου είναι το νεότερο κοινό να ζήσει την εμπειρία της ομορφιάς και της χαράς του album, όπως εγώ όταν το άκουσα ολόκληρο. Ελπίζω να το χαρείτε όταν το ακούτε όπως εγώ όσο το δημιουργούσα.» 
 
Το "Only The Strong Survive" δημιουργήθηκε στο στούντιο Thrill Hill Recording του New Jersey, σε παραγωγή του Ron Aniello, με τεχνικό τον Rob Lebret και executive producer τον Jon Landau. Η κυκλοφορία αυτή είναι η πρώτη μετά το album του 2020 "Letter To You", το οποίο βρέθηκε απευθείας στη κορυφή 11 χωρών. Ο Springsteen ενώνει για μία ακόμη φορά τις δυνάμεις του με τη θρυλική E Street Band τον Φεβρουάριο του 2023 στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του, η οποία μέχρι σήμερα έχει πουλήσει περισσότερα 1,6 εκατομμύρια εισιτήρια σε Αμερική και Ευρώπη.

"Only The Strong Survive" tracklist:

1. Only The Strong Survive
2. Soul Days feat. Sam Moore
3. Nightshift
4. Do I Love You (Indeed I Do)
5. The Sun Ain't Gonna Shine Anymore
6. Turn Back The Hands Of Time
7. When She Was My Girl
8. Hey, Western Union Man
9. I Wish It Would Rain
10. Don’t Play That Song
11. Any Other Way
12. I Forgot To Be Your Lover feat. Sam Moore
13. 7 Rooms Of Gloom
14. What Becomes Of The Brokenhearted
15. Someday We’ll Be Together

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET