Tο "Sempiternal" των Bring Me The Horizon έσπασε το φράγμα του ενός δισ. στο Spotify

Ο τέταρτος δίσκος των Βρετανών alternative metallers κυκλοφόρησε πριν από εννέα χρόνια

14/04/2022 @ 19:42

Παρά το γεγονός πως κυκλοφόρησε μόλις το 2013, το "Sempiternal" των Bring Me The Horizon όπως φαίνεται αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή rock άλμπουμ των τελευταίων ετών.

Ο τέταρτος δίσκος του Βρετανικού alternative rock/metal σχήματος ξεπέρασε το ένα δισεκατομμύριο streams στο Spotify, όπως αποκάλυψαν οι ίδιοι με ανάρτησή τους.

Ο δίσκος, που αναδείχθηκε από το Rocking ως ένα από τα 100 κορυφαία metal άλμπουμ της προηγούμενης δεκαετίας, βρήκε το σχήμα να εντείνει την στροφή του προς πιο ηλεκτρονικά ηχοχρώματα, ενώ αποτέλεσε και την πρώτη δουλειά στην οποία η μπάντα συνεργάστηκε με τον κημπορντίστα Jordan Fish.

Σε άλλα σχετικά νέα με το συγκρότημα, πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το "Mainstream Sellout" του Machine Gun Kelly στο οποίο συμμετέχουν στο κομμάτι "Maybe", ενώ τους προηγούμενους μήνες ήρθαν στη δημοσιότητα τόσο η συμμετοχή τους στο soundtrack του "Gran Turismo 7" όσο και το επίσημο video clip της συνεργασίας τους με τον Ed Sheeran.

Άλλα συγκροτήματα που έχουν σημειώσει ανάλογο επίτευγμα στο παρελθόν είναι οι Metallica, οι Nirvana και οι Linkin Park.

Πιο πρόσφατο single των Bring Me The Horizon είναι το "DiE4u" του περασμένου Σεπτεμβρίου, που αναμένεται να περιλαμβάνεται στον διάδοχο του "Post Human: Survival Horror".

  • SHARE
  • TWEET