Punk/heavy rock σχήμα και δίσκος για τον Bobby Liebling των Pentagram

Mέλη των Stooges, Testors και Dawnrider στο underground supergroup The Limit

28/02/2021 @ 16:52

Έχοντας μείνει για πολλά χρόνια στην αφάνεια, κυριότερα εξαιτίας των χρόνιων εξαρτήσεων του από τις ουσίες, ο θρυλικός Bobby Liebling, frontman των Pentagram και μία από τις κουρυφαίες doom προσωπικότητες όλων των εποχών, καταφέρνει να βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στο προσκήνιο, τις περισσότερες φορές για τους σωστούς λόγους.

Το νέο του project φέρει τον τίτλο The Limit κινείται σε punk/heavy rock μονοπάτια. Το ντεμπούτο του σχήματος ονομάζεται "Caveman Logic" και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 9 Απρίλίου μέσω της Svart Records.

Στις τάξεις του underground supergroup βρίσκουμε ακόμη τoν κιθαρίστα Sonny Vincent, περισσότερο γνωστό από την συμμετοχή του στους Testors, τoν μπασίστα Jimmy Recca με θητεία στους θρυλικούς The Stooges και τους Hugo Conim και João Pedro Ventura, κιθαρίστα και ντράμερ αντίστοιχα των Πορτογάλων dommsters Dawnrider.

Μετά το πρώτο δείγμα με το video του τραγουδιού "Black Sea" τον Γενάρη, τις προηγούμενες ημέρες δόθηκε στην δημοσιότητα το video του "Kitty Gone", επίσης διανθισμένο με σκηνές από vintage κινηματογραφικές ταινίες. Ακολουθούν το εξώφυλλο και το tracklist του "Caveman Logic".

1. Over Rover
2. Black Sea
3. These Days
4. Human vs Nature
5. Fleeting Thoughts
6. Caveman Logic
7. Sir Lancelot
8. Life's Last Night
9. When Life Gets Scorched
10. Kitty Gone
11. Death Of My Soul
12. Enough's Enough

  • SHARE
  • TWEET