Διαμάχη για την επικοινωνία Geezer και Ozzy

Ο Butler απάντησε στις κατηγορίες του Osbourne

27/11/2023 @ 15:18

Ο Geezer Butler απάντησε στις κατηγορίες του Ozzy Osbourne πως δεν ενδιαφέρθηκε να επικοινωνήσει μαζί του όσο ταλαπωρείται από τη νόσο του Πάρκινσον.

Η διαμάχη ξέσπασε όταν o Ozzy, σε συνέντευξή του στο Rolling Stone, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βιώνει κατά τη θεραπεία του, καθώς και τη συμπαράσταση που έχει λάβει.

Ο frontman των Black Sabbath δήλωσε πως ο Iommi τον έχει στηρίξει ανελλιπώς στον αγώνα του, αλλά δεν θα μπορούσε να ισχυριστεί το ίδιο για τον Butler:

«Σε τέτοιες καταστάσεις, όπως τη δική μου, βλέπεις ποιός είναι πραγματικός φίλος. Ο Tony έχει υπάρξει ιδιαίτερα υποστηρικτικός, ο Geezer Butler δεν με έχει πάρει ούτε ένα γαμημένο τηλέφωνο, ούτε ένα».

Ο Ozzy συνέχισε συγκρίνοντας την περίσταση με μια παλαιότερη διαμάχη τους:

«'Οταν είχε γεννηθει ο γιός του, τον έπαιρνα κάθε μέρα τηλέφωνο και ας ήμασταν σε πόλεμο τότε μεταξύ μας. εγώ με τους Black Sabbath. Είναι αδελφός μου, φυσικά και θα τον καλούσα. Αυτός όμως, ούτε ένα τηλέφωνο. Είναι θλιβερό. Μεγαλώσαμε μαζί και δεν μπορεί καν να σηκώσει το τηλέφωνο να δει πως είμαι. Ακόμη και ο Bill Ward επικοινώνησε μαζί μου. Έχω πει κάποια πράγματα για τον Bill, αλλά παρ' όλα αυτά όταν ξέσπασε όλη αυτή η ιστορία επικοινώνησε μαζί μου.

Δεν είμαι σοκαρισμένος, απλά είναι πολύ θλιβερό. Γαμημένος μαλάκας (σ.σ. "fucking arsehole")».

Ο Geezer Butler πλέον, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απάντησε στις κατηγορίες του Osbourne, εκφράζοντας μια διαφορετική αφήγηση για τα γεγονότα:

«Παρά τις υπόνοιες, έκανα δυο προσπάθειες να επικοινωνήσω μαζί του. Το πρώτο μου email στάλθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2019 στο γραφείο του επειδή δεν είχα τον αριθμό του. Η Sharon απάντησε αλλά δεν μίλησα με τον Ozzy. Ξαναέστειλα στη Sharon να μου πει πως πάει ο Oz. To email έμεινε αναπάντητο. Δεν θέλω να εμπλακώ τώρα σε τέτοιες συζητήσεις. Έπειτα από δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες να επικοινωνήσω με τον Ozzy αποφάσισα να κρατήσω τις σκέψεις μου για μένα».

  • SHARE
  • TWEET