Οι Architects αποκαλύπτουν τον νέο τους δίσκο

Το επερχόμενο άλμπουμ θα περιλαμβάνει συμμετοχές από ξεχωριστούς προσκεκλημένους

21/10/2020 @ 13:34

Μια μόλις ημέρα έπειτα από το single-έκπληξη "Animals", η σπουδαία metalcore μπάντα των Architects έδωσε πληροφορίες για το επόμενο άλμπουμ της.

Ο νέος δίσκος της μπάντας, θα ονομάζεται "For Those That Wish To Exist" και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω της Epitaph στις 26 Φεβρουαρίου 2021.

Ο Dan Searle, εξήγησε πως η παγκόσμια αβεβαιότητα και οι απειλές ενάντια στην ανθρωπότητα επηρέασαν την κατεύθυνση του νέου δίσκου:

«Αυτό το άλμπουμ ήταν εγώ που γίνομαι μάρτυρας της ανικανότητάς μας να αλλάξουμε τρόπο ζωής ώστε να επιβιώσει το ανθρώπινο είδος και να σώσουμε τον πλανήτη.

Ήθελα να κοιταχτούμε στον καθρέπτη και να αναρωτηθούμε του τι μπορούμε εμείς να κάνουμε, σε αντίθεση με το να κουνάμε το δάκτυλο σε πολιτικούς. Η αλλαγή θα ξεκινήσει από προσωπικό επίπεδο. Ο κόσμος έχει καλλιεργήσει μια κουλτούρα της επίρριψης ευθυνών, αντί της ανάληψης προσωπικής ευθύνης. Πρέπει να ξεκινήσουμε από κάπου».

Το "For Those That Wish To Exist" θα διαδεχθεί το προ διετίας, εξαιρετικό "Holy Hell", poy αναδείχθηκε από την συντακτική ομάδα του site στους 30 καλύτερους δίσκους του 2018, στα 100 καλύτερα metal άλμπουμ αλλά και στα 30 καλύτερα άλμπουμ συνολικά, της προηγούμενης δεκαετίας.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του δίσκου, που αποκαλύπτει και τις συμμετοχές των Simon Neil (Biffy Clyro), Mike Kerr (Royal Blood), Winston McCall (Parkway Drive).

‘Do You Dream of Armageddon?’
‘Black Lungs’
‘Giving Blood’
‘Discourse Is Dead’
‘Dead Butterflies’
‘An Ordinary Extinction’
‘Impermanence feat. Winston McCall (Parkway Drive)’
‘Flight Without Feathers’
‘Little Wonder feat. Mike Kerr (Royal Blood)’
‘Animals’'
'Libertine’
‘Goliath feat. Simon Neil (Biffy Clyro)’
'Demi God’
‘Meteor’
‘Dying Is Absolutely Safe’

  • SHARE
  • TWEET