Οι Anthrax διασκευάζουν Kansas

Το "Carry On Wayward Son" είναι bonus track του νέου LP "For All Kings"

03/04/2017 @ 13:30

Ακούστε εδώ την εκδοχή των Anthrax της επιτυχίας των Kansas "Carry On Wayward Son", που θα αποτελέσει και bonus track της νέας βινυλιακής έκδοσης της πρόσφατης κυκλοφορίας της μπάντας "For All Kings".

Όπως και πολλοί άλλοι, οι Anthrax μεγάλωσαν ακούγοντας την μεγάλη επιτυχία του 1976, αλλά ο ντράμερ Charlie Benante παραδέχεται ότι έπρεπε να ...μελετήσει πριν το αναλάβει – παρ’ ότι το έχει παίξει ταυτόχρονα με τον δίσκο άπειρες φορές ως έφηβος!

«Έπρεπε να γυρίσω πίσω το σκληρό του μυαλού μου και να θυμηθώ το παίξω», δήλωσε. «Θέλαμε να το δικαιώσουμε!»

Στα δισκοπωλεία για να συμπέσει με την "KillThrax Tour" περιοδεία τους μαζί με τους Killswitch Engage, το νέο σετ βινυλίων περιλαμβάνει έντεκα τίτλους από το "For All Kings", μαζί με έξι demos και τρία ακόμη τραγούδια: την διασκευή στο "Carry On", ένα νέο take πάνω στο "Black Math" των White Stripes και το πρωτότυπο "Vice Of The People", που προηγουμένως ήταν διαθέσιμο μόνο ως bonus track των εκδόσεων της Ιαπωνίας.

 «Θέλαμε να φτιάξουμε κάτι πραγματικά εξαιρετικό για τους fan», συμπλήρωσε ο Benante, ο οποίος συνέβαλε και στα γραφιστικά μέρη της έκδοσης.

  • SHARE
  • TWEET