Η Anneke Van Giersbergen επιστρέφει στην Ελλάδα για εννέα εμφανίσεις

Νέες ημερομηνίες για την περιοδεία Darkest Skies Solo Acoustic Tour 2022

20/12/2021 @ 09:46

Η Anneke Van Giersbergen ανακοίνωσε νέες ημερομηνίες για την περιοδεία με τίτλο Darkest Skies Solo Acoustic Tour 2022, περιλαμβάνοντας συνολικά εννέα εμφανίσεις στην χώρα μας.

Το δεύτερο σκέλος ξεκινάει την Παρασκευή 30 Σπτεμβρίου από Akontisma Odeon της Καβάλας και συνεχίζεται το Σάββατο 1η Οκτωβρίου στο Θέατρο Κήπου της Θεσσαλονίκης, και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στο Αισθητικό Άλσος της Λάρισας.

Την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου η Anneke θα εμφανιστεί στο Θέατρο Βουνού της Καστοριάς, την Τρίτη 4 Οκρωβρίου στο Θεατράκι Μαρίνας στην Πάτρα και την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στην Αθήνα και το Gazarte.

Η μίνι ελληνική περιοδεία θα ολοκληρωθεί με τρεις εμφανίσεις στην Κρήτη το τριμήμερο 7, 8 και 9 Οκτωβρίου, σε Χανιά (Bras de Frères), Ρέθυμνο (Μυθωδία) και Ηράκλειο (Cine Studio).

Το τελευταίο άλμπουμ της Anneke Van Giersbergen με τίτλο "The Darkest Skies Are The Brightest" κυκλοφόρησε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Με αυτή την αφορμή, η Ολλανδή τραγουδίστρια πραγματοποίησε μία livestream εμφάνιση παρουσίασης, ενώ παραχώρησε και μια συνέντευξη στον Γιάννη Βόλκα.

  • SHARE
  • TWEET